• Güncelleme: 14:56:30 - 29 Temmuz 2020
  • Yayınlama: 14:56:30 - 29 Temmuz 2020

Raziye Akışık’ın il başkanlığında yeni bir döneme giren İyi Parti’de il yönetimi görev dağılımını yaptı. 22 kişilik divan kurulunda 7 bayan yer aldı.

İyi Parti Denizli İl Teşkilatından il kongresinin ardından göreve gelen yönetim görev dağılımlarını yaptı. Raziye Akışık başkanlığında bir araya gelen yönetim divan kurulunu da teşkil ettirdi. Görev dağılımı sonrasında konuşan İl Başkanı Raziye Akışık, görev alan isimlere hayırlı olmasını dileyerek birlikte güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Bayanların divan kurulunda önemli görevler aldığını ifade eden Başkan Akışık, “Genel başkanı kadın olan bir partide kadınların daha aktif görev alması gayet doğal beklenen bir süreçti. Bizler de görev dağılımı esnasında bayanlara duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak onlara daha çok görev ve yetki verdik vermeye de devam edeceğiz. El ele hedefe yürüyeceğiz” dedi.

İl Başkanı Raziye Akışık ile birlikte yedi kadın yönetim kurulu üyesinin etkin görevler aldığı yönetimde isimler ve aldığı görevler şu şekilde belirlendi.

SİFRE İYİ PARTİ
İYİ PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI… 3

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...