• Güncelleme: 20:24:42 - 11 Ekim 2022
  • Yayınlama: 20:14:54 - 11 Ekim 2022

Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Selim Kasapoğlu, düzenlenen törenle görevi Müjdat Keçeci’den devraldı.

Denizli Sanayi Odası’nın yeni başkanı Kasapoğlu, Keçeci’ye çiçek sundu, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Denizli Sanayi Odası’nda önemli bir seçim heyecanı yaşanmış, Selim Kasapoğlu ile Okan Konyalıoğlu arasında geçen yarış meclisin belirlendiği komisyon seçimlerinde eşitlikle tamamlanmıştı.

İki listenin anlaştığı ilk meclis toplantısından Selim Kasapoğlu Yönetim Kurulu Başkanı, Okan Konyalıoğlu da meclis başkanı olarak seçilmiştir.

WhatsApp Image 2022 10 11 at 16.57.28 edited
Kasapoğlu Görevi Devraldı… 4

KEÇECİ: DENİZLİ SANAYİSİ SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR…

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, görevi Müjdat Keçeci’den devraldı. Kasapoğlu, kendisini karşılayan ve kutlayan Keçeci’ye çiçek sundu.

WhatsApp Image 2022 10 11 at 16.57.27
MÜJDAT KEÇECİ/SELİM KASAPOĞLU

Keçeci, Denizli Sanayi Odası’nın seçimlerinin tamamlandığını ve Kasapoğlu’nun başkan olduğunu belirterek, “Bu saatten sonra görev sizlerin. Denizli sanayisi ve Denizli Sanayi Odası için önemli bir süreç. Genç bir kadro ile bu işe soyunuyorsunuz, Denizli sanayisi sizden çok şek bekliyor. Sizlere yapacağınız görevlerde sonsuz başarılar diliyorum, sizleri kutluyorum” dedi.

KASAPOĞLU: GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ…

Sanayi Odası’nın yeni başkanı Selim Kasapoğlu ise Müjdat Keçeci’ye teşekkür etti ve hizmet verdiği 18 yıllık süreçte, mali sıkıntıları olan bir odayı güçlü bir oda haline getirdiğini söyledi “ Artık zaman, projelerimizi hayata geçirme zamanı. Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

DSO Başkanı Kasapoğlu, sosyal medya adreslerinden yaptığı açıklamada ise şöyle dedi:

“Dayanışma içerisinde bir seçim süreci sona erdi ve bugün itibariyle Sayın Müjdat Bey’den görevimi devraldım.
Öncelikle bu yolculukta sevgili aileme, çok kıymetli ekip arkadaşlarıma ve Denizli sanayisinin geleceğini birlikte inşa etmek üzere rekor bir katılımla odamıza teşrif eden tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ederim.
Sağduyulu, dostlukla bir seçim dönemi geçirdiğimiz için ayrıca çok mutluyum. Bundan sonra da mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğimize eminim. Büyük potansiyelimizi ortaya koymak için fırsatları iyi değerlendirmeli, ortak vizyon etrafında birleşip somut adımlar atmalıyız. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Ben ve ekip arkadaşlarım bugünden itibaren şehrimiz ve Denizli sanayisi için aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Biz hazırız ve kazanan Denizli olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir