• Güncelleme: 12:37:00 - 26 Ağustos 2021
  • Yayınlama: 12:37:00 - 26 Ağustos 2021

CHP Denizli Milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Denizli’nin bir haftadır tartıştığı ve Şifre Haber Yazar’ı Seval Uysal’ın da çarpıcı bir şekilde dile getirdiği ‘Kırkpınar taklidi’ yağlı güreş organizasyonuyla ilgili, Şifre Haber'e özel detaylı bir açıklama gönderdi.

Güreş organizasyonu sonucu Denizli Atatürk Stadyumu’nun çimlerinin büyük zarar görmesi ve takımında maçlarını dışarıda yapmak zorunda bırakılmasına tepki gösteren Karaca “Bu organizasyona stadyumu mahvetme pahasına, ince hesaplar için mi göz yumuldu?” diyerek, bu konudan duyduğu rahatsızlığını şu şekilde dile getirdi:

2SevalUysal Yaziyior
SEVAL UYSAL'IN KONUYLA İLGİLİ KÖŞESİNİ,
YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

“Pehlivanlar güreşti, stadın çimleri ezildi. Denizlimizin yegane stadyumu Atatürk Stadyumu’nda Pamukkale Belediyesi tarafından ilki düzenlenen yağlı güreş müsabakalarında stadyum kullanılamaz hale geldi. Kenti yönetenler; 500 pehlivanın güreştiği müsabakayı stadyumda yapmanın doğuracağı hasarı öngöremedi mi? Yoksa bu organizasyona stadyumu mahvetme pahasına, ince hesaplar için mi göz yumuldu?

Çimlerin ezildiği, Denizlispor’un maçını başka yere almak zorunda kaldığı bu organizasyonun faturası kime? Hemşehrilerimize! Halktan aldıkları vergileri halka hizmet olarak döndürmek sorumluluğu yerine, ajansların aklına uyup kamu zararı yaratacak organizasyonlar yapan Pamukkale Belediye Başkanı bu faturayı kendi cebinden mi ödeyecek? Pamukkale Belediyesi’ne mi fatura edecek, belediye başkanı zırhını kullanarak mı halledecek!

gC3BClizar biC3A7er karaca
GÜLİZAR BİÇER KARACA

Futbol sahasında güreş müsabakası yapma fikri kimden çıktı? Uygunluğu için Gençlik spor İl Müdürlüğü’nden görüş alınmış mıydı? Kullanım hakkı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde olan stadyumdaki güreş organizasyonunu, her iki belediyenin de danışmanlığını yapan MÇS organizasyon yaptığına göre abi-kardeş, sen ben bizim ajans mantığıyla halkın paraları boşa mı akıtıldı? Prototip organizasyonları belediyelere pazarlayan ajansa ne kadar ödendiği şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaşılacak mı? Denizlisporu deplasmana mecbur bırakan stadyum hasarına sebep olan sorumlular kimler? Yaptığı yanına kar mı kalacak, halkın parasını fütursuzca, işbilmezlikle harcayanlar o koltuklarda oturmaya devam mı edecek?

Pamukkale Belediye Başkanı’na ufak bir hatırlatma… Kılavuzu akçeli işler danışmanı olanın kasası borçtan kurtulmaz!”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir