• Güncelleme: 15:19:37 - 15 Aralık 2023
  • Yayınlama: 15:42:27 - 18 Nisan 2020

Koronavirüs Küçüker ailesinden bir can daha aldı. Virüs nedeniyle önce ailenin damadı eczacı Taştan Kardaşlar, ardından Küçüker Tekstil’in kurucusu Besalet Küçüker ve şimdi de Besalet Küçüker’in eşi Nezahat Küçüker hayatını kaybetti.

Koronavirüs belası can almayı sürdürüyor. Küçüker Ailesi’nden bir ay içinde üç kişi hayatını kaybetti. Ailede ilk hayatını kaybeden Taştan Kardaşlar oldu. Bir dönem Küçüker Tekstil’in genel müdürlüğünü yapan sigortacı Taştan Kardaşlar, eşi ile birlikte koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede 2 Nisan tarihinde yaşamını yitirdi.

Taştan Kardaşlar’ın hayatını kaybetmesinden hemen sonra koronavirüs belirtileri göstermesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Denizli Tekstili’nin mihenk taşlarından 82 yaşındaki Besalet Küçüker de aynı nedenle 14 Nisan tarihinde hayatını kaybetti.

Şimdide Küçüker ailesi koronavirüs belası nedeniyle Küçüker Tekstil’in sahipleri Mustafa Küçüker ve Nejat Küçüker’in anneleri  Nezahat Küçüker’i kaybetti. Koronavirüs nedeniyle Küçüker ailesinde 1 ay içinde 3 ölüm meydana geldi. Aynı aileden önce Taştan Kardaşlar’ın andından Besalet Küçüker’inve şimde de Nezahat küçüker’in hayatını kaybetmesi hem iş dünyasında ve hemde ailenin çevresinde büyük üzüntü meydana getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...