• Güncelleme: 12:14:30 - 7 Haziran 2022
  • Yayınlama: 12:14:29 - 7 Haziran 2022

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın “Öğrenciyken hepiniz yurt dışına gidin” sözlerine öğrenciler sert tepki gösterdi.

www.pauburada.com ‘da yer alan haberin altına yorumlar yaparak tepkilerini dile getiren PAÜ’lü öğrenciler “Komik misin sen rektör? Biz otobüs bileti alıp, bayramda bile evimize gidemiyoruz” dediler.

www.pauburada.com’un haberi ise şöyle:

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, yurtta kalan öğrenciler ile katıldığı söyleşide “Öğrenciler olarak sizlerin, Avrupa’yı ve Amerika’yı görmesi lazım. Öğrenciyken hepinizin gidip görmesini isterim” ifadelerini kullanmıştı. PAÜ Burada olarak “Rektör Kutluhan: “Öğrenciyken hepiniz yurt dışına gidin” manşetiyle haberi görmüş ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşmıştık.

rektör kutluhan yurt dışı
WWW,PAUBURADA.COM ‘UN BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİNİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri @pauburada twitter hesabımızda habere onlarca yorum yaptı. Hayat pahalılığından evden dışarı çıkamadıkları, okurken devletine borçlandıkları, döviz kurlarının yüksek olması, yemek yemeye para bulamadıkları, para yok diye erasmusa gönderilmedikleri, bayramda eve gidecek yol parası bulamadıkları ve daha neler neler…

Bu yorumlardan sonra Rektör Kutluhan’ın çözüm önerileri olursa eğer sizinle memnuniyetle paylaşacağız.

Hadi gelen yorumlara bir bakalım

twit pau1
twit pau2
twit pau3
twit pau4
twit pau5
twit pau6
twit pau7
twit pau8
twit pau9
twit pau10
twit pau11
twit pau12
twit pau13
twit pau14

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir