• Güncelleme: 18:20:51 - 5 Şubat 2020
  • Yayınlama: 18:20:51 - 5 Şubat 2020

DENİZLİ (İHA) – Şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısından kopan parçalar sokakta yürüyen vatandaşların üzerine düştü. Olayda 1 şahıs kafasından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 100 km’yi bulan lodos nedeniyle bir binanın çatısı şehrin en eşlik caddelerinden birine uçtu. Araçlar uçan çatının altında kaldı.

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan rüzgar öğleden sonra yerini lodosa bırakınca adeta kentte yer yerinden oynadı. Saatteki hızı 100 km’ye yaklaşan lodos Pamukkale ilçesi Gazi Bulvarı’ndaki binaların çatılarından kopan parçalar ve tuğlalar sokaktan geçen vatandaşların üzerine düştü. Sokakta bulunan vatandaşlardan 51 yaşındaki Abdullah Kavak kafasına düşen tuğlalar sebebiyle yaralandı. Olay yerindeki diğer vatandaşların ihbarları üzere olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Kavak’ın durumunun ciddiyetinin koruduğu belirtildi. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

AW928101 02
MECBUR KALMADIKÇA, DIŞARI ÇIKMAYIN! 3

ÇATI YOLA UÇTU…

Ayrıca, kentin en işlek caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Lodos nedeniyle bir binanın yerinden sökülen çatısı yola uçtu. Çatı yolda park halindeki araçların üstüne yıkılırken, ilk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...