• Güncelleme: 20:05:30 - 22 Mart 2022
  • Yayınlama: 13:22:36 - 22 Mart 2022

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 23 Mart Çarşamba günü (yarın) Denizli’ye geliyor!

Memleket Partisi kurulduğundan bu yana daha önce iki kez Denizli’yi ziyaret etmiş olan Muharrem İnce yarın üçüncü kez şehrimizi ziyaret edecek.

Bu seferki ziyaretinde vatandaş ziyaretleri yapacak olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ziyaret programına farklı kurum ve kuruluşları da dahil etti.

Programına saat 12:00’de Anemon Otel’de yapacağı basın toplantısıyla başlayacak olan Muharrem İnce ardından TMMOB konferans salonunda birlik bünyesindeki tüm oda temsilcileriyle bir araya gelecek.

Buradan kısa bir şehir turu yaparak Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) binasına geçecek olan Muharrem İnce burada genç iş insanlarıyla bir araya gelecek.

image1
Memleket Partisi Lideri, 3. Kez Denizli’ye Geliyor… 3

Burayı Denizli Barosu ziyareti takip edecek. Daha sonra Servergazi Semt Pazar Yerine uğrayacak olan Muharrem İnce, burada vatandaşlarla bir araya gelecek.

Programın son ayağında ise Kınıklı Kredi Yurtlar Kurumu önündeki Amfi Park’ta gençlerle bir araya gelerek Denizli programını tamamlayacak.

“Ne Cumhur,Ne Millet! Tek Yol Memleket” sloganıyla Memleket Partisi’nin hiçbir ittifakta yer almayacağını defalarca belirten Muharrem İnce’nin yarınki Denizli ziyaretinde yine çok önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir