• Güncelleme: 17:19:12 - 11 Mart 2020
  • Yayınlama: 17:19:12 - 11 Mart 2020

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın; İlahiyat Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 No’lu Şube Başkanı hakkında rektörün kişisel husumeti ve ihtirasları yüzünden itibar suikastı yapıldığıyla ilgili daha önce hem sosyal medyadan hem de üniversite önünde basın açıklaması yaparak PAÜ’nün çiftlik gibi yönetildiğini belirtmişti.

Sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yapan Yalçın, PAÜ’nün üniversite vasfını yitirdiğini, haksızlığa ve kaprise dayalı bir mobbing uygulandığını belirterek, “PAÜ aile çiftliği olmaktan çıkartılmalıdır” dedi.

Ali Yalçın’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama;

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) sular durulmuyor! PAÜ hızla üniversite vasfını yitiriyor. Keyfî yönetime, hukuksuzluğa ve haksızlığa bir de kaprise dayalı mobbing eklenmiştir.

19 yıl öğretmenlik yapan öğretim görevlisi üyemiz, üniversitede göreve başladığı hafta PAÜ gerçeğiyle karşılaşmış ve göreve başladığı haftanın ertesinde sürgüne gönderilmiştir.

Yetmemiş, kadın öğretim görevlisinden, görevlendirildiği meslek yüksekokulunda derse girmesi değil, bizzat cezaevine giderek ders vermesi istenmiş; hem de cezaevi müdürü ihtiyaç yok, öğretim görevlisi fazlamız var demesine rağmen.

ali yalçın
MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN: PAÜ ÜNİVERSİTE VASFINI YİTİRMİŞTİR... 3

Kadın öğretim görevlisini erkek cezaevine sürgün eden PAÜ yönetimi, cezaevinde ders veren diğer öğretim görevlileri için ders alacak mahkûm öğrenciler MYO’ya getirilmesine rağmen arkadaşımızı ısrarla cezaevine mahkûm etmiştir.

Bu olay kaprise dayalı mobbingin tek örneği değil. PAÜ AMATEM’de görevli, madde bağımlılığı konusunda önemli görev üstlenen üyemiz, bir kin uğruna toplum sağlığı hiçe sayılarak, görevinden alınmıştır.

Rektörün eşi tarafından “hasta görülmeden” sağlık raporu çıkarılması istenmiş, üyemiz bu hukuksuz talebi kabul etmediği için görevinden alınmıştır. PAÜ’de keyfî yönetime, kişisel hırslara,kaprislere son verilmeli. YÖK olanı biteni görmeli. PAÜ aile çiftçiliği olmaktan çıkmalı!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...