• Güncelleme: 14:21:25 - 11 Nisan 2023
  • Yayınlama: 14:13:04 - 11 Nisan 2023

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda 2022 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Başkan Doğan, “İlçemize hayırlı olsun. Merkezefendimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu arada 3 dönemdir Merkezefendi Belediyesi Encümen üyeliğini kimseye kaptırmayan bağımsız Meclis Üyesi Murat Çımık ise bu sefer hem en yüksek oyu alarak hem de 4. Dönem encümen üyesi seçilerek bir rekora imza attı.

Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığındaki meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan Doğan meclis başkanlığı görevini, 2022 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Fatih Coşkun’a devretti.

Merkezefendi'nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi, Meclis Üyesi Çımık Rekor Kırdı…
Merkezefendi’nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi, Meclis Üyesi Çımık Rekor Kırdı…

Merkezefendi Belediyesi’nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu sunumu meclis üyelerine izletildi. 2022 Yılı Faaliyet Raporu oylamaya sunularak kabul edildi. Başkan Doğan, onaylanan faaliyet raporunun hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilçemiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütçemizi doğru kullanarak projeler gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MURAT ÇIMIK REKOR KIRDI…

Merkezefendi'nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi, Meclis Üyesi Çımık Rekor Kırdı…
Merkezefendi’nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi, Meclis Üyesi Çımık Rekor Kırdı…

Ayrıca Belediye Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında yapılan Nisan ayı olağan toplantısında encümende görev yapacak meclis üyelerinin belirlenmesi için seçim gerçekleştirildi. Encümen Meclis Üyesi seçiminde adaylar; CHP’den İbrahim Abuşaha, İYİ Parti’den Özkan Bosun, AK Parti’den Yavuz Aki, MHP’den H. Fırat Dağdeviren ve Bağımsız aday Murat Çımık oldu.

Seçimin Kazananı Çımık Oldu

Gizli oylama ile gerçekleştirilen encümen seçiminde 38 meclis üyesinden 37’si katılım göstererek oy kullandı. Seçim sonucuna göre; Yavuz Aki ve Fırat Dağdeviren 16’şar, İbrahim Abuşaha ve Özkan Tosun 21’er oy alırken, Murat Çımık 36 oy alarak seçimi, İbrahim Abuşaha ve Özkan Tosun’la birlikte en çok oyu alarak 3 encümen üyesinden biri oldu ve 4. Döneme başlamış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir