• Güncelleme: 13:15:02 - 16 Eylül 2023
  • Yayınlama: 12:17:16 - 16 Eylül 2023

Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, alandaki çalışmaları inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Sümer Mahallemiz en kısa sürede hak ettiği görünüme kavuşacak” dedi.

İlçenin her mahallesinde birçok çalışma gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi’ndeki yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. 140 bin metrekare alanın tamamlandığı 1. etap çalışmalarının ardından 2. etap çalışmaları da hız kesmeden başlamıştı.

Belediye Başkanı Şeniz Doğan da çalışmaların gerçekleştirildiği bölgede incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. 2.etap çalışmalarında şu ana kadar 50 bin metrekare alanın parke yol ve kaldırım çalışması tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarını Yoğunlaştırdı...
Merkezefendi Belediyesi, Sümer Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, alandaki çalışmaları inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sümer Mahallemiz en kısa sürede hak ettiği görünüme kavuşacak” dedi.

Ekipler, 55 bin metrekare alanın daha parke yol ve kaldırımını, 65 bin metrekare alanın da sıcak asfaltını tamamlamak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor. Planlı bir şekilde devam eden 2. etap çalışmalarının sonucunda 170 bin metrekare alanın üst yapısı tamamlanmış olacak.

“Mahalle kısa sürede yeni görünümüne kavuşacak”
Yaşam standartlarını ve ulaşımda rahatlığı artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Merkezefendimizin her mahallesinde vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde yaşayabilmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sümer Mahallesi’nde 140 bin metrekarelik alanı kapsayan 1. etap çalışmalarını başarıyla tamamladık. Şimdi de 2. etap çalışmalarına geçtik.

Merkezefendi Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarını Yoğunlaştırdı...
.

Burada amacımız, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarını daha kolay ve konforlu hale getirmek. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte mahallemizin daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Hemşehrilerimizin taleplerini dikkate alarak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gayret gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz.”

Merkezefendi Belediyesi Üst Yapı Çalışmalarını Yoğunlaştırdı...
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir