• Güncelleme: 16:35:44 - 16 Ağustos 2023
  • Yayınlama: 16:34:57 - 16 Ağustos 2023

ŞİFRE/HABERMerkezefendi Belediyesi’nin ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye sağlayacağı öğrenim desteği başvuruları başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, her yıl düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan öğrencilere eğitim desteklerini sürdürüyor. İlçe sınırları içerisinde ikamet eden 5 ila 12. sınıflar arasında öğrenim gören 4 bin öğrenciye toplamda 12 milyon 800 TL öğrenim yardımı verilecek. Öğrencilere 8 ay boyunca verilecek olan eğitim yardımı başvuruları bugün başladı. 1 Eylül Cuma gününe kadar sürecek olan başvurular, https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardimi/ web adresinden veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılacak.

Merkezefendi Belediyesi'nde Öğrenim Desteği Başvuruları Başladı...
Merkezefendi Belediyesi’nde Öğrenim Desteği Başvuruları Başladı…

“Nüfusa oranla en çok öğrenim desteği veren belediyeyiz”
Öğrencilere desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirten Şeniz Doğan, “İlçemizde yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı öğrenim desteği başvuruları başladı. Gençlerimizin öğrenim yaşamlarını kolaylaştırmak ve hem kendi hem de aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla vereceğimiz öğrenim desteğinden 4 bin öğrencimiz yararlanacak. Nüfusa oranla en çok öğrenim desteği veren belediyeyiz. Öğrencilerimize ve ailelerine şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Her aileden yalnızca bir öğrencinin faydalanacağı öğrenim desteği için başvuru şartları ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilçe sınırlarında ikamet etmek, 5 ila 12. sınıflar arasında öğrenim görmek, ilkokul, açık lise, üniversite ve özel okulda okumamak olarak ilan edildi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir