• Güncelleme: 18:14:25 - 8 Nisan 2020
  • Yayınlama: 18:14:25 - 8 Nisan 2020

PAÜ BİYOM’DA, PROFESÖRLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN PAÜ GÜVENLİK MÜDÜRÜNÜN TESTİ POZİTİF ÇIKTI. REKTÖR BAĞ BAŞTA OLMAK ÜZERE, GÜVENLİK MÜDÜRÜYLE BİRLİKTE O GÜN OLAYA MÜDAHALE EDEN ÜNİVERSİTE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ, DAİRE MÜDÜRLERİ VE POLİS MEMURLARININ DURUMLARI HAKKINDA HENÜZ KESİN BİR BİLGİYE ULAŞILAMADI.

Şifre Haber’in önceki gün ‘Eyvah!’ ve ‘İnşallah Aslı Yoktur’ başlıklarıyla yayınladığı haberde, PAÜ Koruma Ve Güvenlik Müdürü Tunçay Meşe’nin hastaneye yatırıldığı, ilk testinde negatif çıkmasına rağmen, çekilen ciğer filmindeki yoğunluk nedeniyle Covid-19 tedavisine başlanarak, 2. Bir test talebinde bulunulduğunu duyurmuştuk.

inşallah
MÜDÜRE ‘COVID-19’ TEŞHİSİ KONULDU… 5

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde, PAÜ Biyom Merkezi, bilim tarlalarında Pamukkale Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Hüseyin Bağ dozerin önünde, onlarca güvenlik görevlisi ve ilgili daire müdürleriyle birlikte, BİYOM tarlalarından, kanalizasyon kanalı açmak amacıyla harekete geçmiş ve Prof. Dr. Ali Ramazan Alan ile Prof. Dr. Fevziye Çelebi Toprak’ın direnç göstermesi üzerine, dakikalar süren arbede yaşanmıştı. Bu süreçte de, PAÜ Koruma Ve Güvenlik Müdürü Tunçay Meşe ise, orada ekibiyle birlikte en önlerde müdahale ederek, öğretim üyelerini alanın dışına çıkarmıştı.

sddefault 4
MÜDÜRE ‘COVID-19’ TEŞHİSİ KONULDU… 6

KORKULAN OLDU…

Haberin yayınlandığı gün itibarıyla, PAÜ Koruma Ve Güvenlik Müdürü Tunçay Meşe’ye ‘hızlı test’ olarak adlandırılan 2.testin yapıldığı, bu testin ‘pozitif’ çıkması üzerine de daha detaylı bir 3. testin devreye sokulduğu belirtilirken, bu testin sonucunun de ‘pozitif’ çıktığı, yani COVID-19 virüsüyle enfekte olduğu kesinleşmiş olarak kayıtlara geçti.

ikibelge
MÜDÜRE ‘COVID-19’ TEŞHİSİ KONULDU… 7

ORADA BULUNAN HERKES RİSK ALTINDA…

PAÜ Koruma Ve Güvenlik Müdürü Tunçay Meşe’nin tedaviye olumlu cevap verdiği ve COVID-19 tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, 24 Mart günü sabahı, PAÜ BİYOM merkezinde yaşanan hareketli saatlerde, orada bulunan birçok insanın, yani başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, güvenlik müdürüyle birlikte o gün olaya müdahale eden üniversite güvenlik görevlileri, daire müdürleri ve polis memurlarının da risk altında olduğu belirtildi. O ortamda bulunanlarla ilgili, şu ana kadar ne tür bir tedbir alındığı yönünde bilgiye ise henüz ulaşılamadı…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...