• Güncelleme: 14:58:53 - 13 Mart 2024
  • Yayınlama: 13:19:37 - 13 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

İYİ Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, ilçe genelinde halkla buluşarak, seçim projelerini tanıtmaya devam ediyor.

Makine Mühendisi olan Coşkun, Merkezefendi için hazırladığı kapsamlı projelerle dikkat çekiyor ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla yönetim vaadinde bulunuyor.

Coşkun, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklamalarda, deprem izolatörü imalatı tesisi projesiyle öne çıkıyor. Denizli’nin birinci derece deprem bölgesi olması nedeniyle depreme karşı hazır olunması gerektiğini vurgulayan Coşkun, projenin ilçedeki binaların deprem direncini artıracağını belirtti.

İlçenin tüm mahallelerini gezerek vatandaşların taleplerini dinleyen İyi Parti Merkezefendi Başkan Adayı Fatih Coşkun, seçim vaatlerini açıklarken, şunları söyledi: “Tek amacımız ilçemizde her alanda hizmeti, yatırımı vatandaşımıza ulaştırmak. Yüzlerin güldüğü Merkezefendi’yi dönemimizde imar edeceğiz.”

Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı...
Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı... 6

Seçim projeleri arasında öne çıkanlar şunlar:

  1. Deprem İzolatörü İmalatı Tesisi Projesi: Denizli’nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çeken Coşkun, ilçedeki binaların depreme karşı dayanıklılığını artırmak amacıyla deprem izolatörü imalatı tesisi kurmayı planlıyor.
  2. Akıllı Şehircilik: Merkezefendi Cebimde uygulaması ile ilçe vatandaşlarının belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi alabileceği bir platformun oluşturulması.
  3. Yatılı Kreş Projesi: Vardiyalı çalışan annelere destek olmak amacıyla Bozburun ve Hacıeyüplü bölgesinde 7/24 açık yatılı kreş projesi.
  4. Danışma Meclisi: Sivil Toplum Kuruluşları’nın sorunlarının hızlı çözülmesi için oluşturulacak danışma meclisi.
  5. Şeffaf Belediyecilik: Tüm meclis toplantıları, alınan kararlar ve ihalelerin canlı olarak yayınlanacağı bir şeffaf belediyecilik anlayışı.
  6. Atık Ayrıştırma Tesisi: Doğa ile uyumlu bir Merkezefendi için atıkların ayrıştırılması ve enerji üretimi sağlayacak atık ayrıştırma tesisi.
  7. Çiçek Sera Projesi: Şamlı Ovası’nda kurulacak çiçek serası ile bölge çiçek üreticilerine destek.
  8. Tarım ve Hayvancılık Destekleri: Tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren vatandaşlara yönelik desteklerin artırılması.
  9. Patili Ambulans: Bozburun Mahallesi’nde hayvan barınağı ve hayvan oteli inşa edilerek, patili dostlara yönelik sağlık hizmetleri.
  10. Belediye Hizmet Binası: Çok amaçlı, depreme dayanıklı bir hizmet binasının inşası.
  11. Gençlik Eğitim Merkezi: Gençlerin gelişimine destek olacak bir gençlik merkezi ve etüt merkezi.
  12. Ayaklı Hastane: Mahallelerde sağlık taramaları ve acil durum müdahaleleri için gezici sağlık ekibi.
  13. Merkezefendi’nin Sultanları: Her branşta sporcuyu desteklemek amacıyla spor alanlarının arttırılması ve kadın voleybol takımının kurulması.
  14. Merkezefendi Öğrenci Yurdu: İlçede eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla çok amaçlı bir öğrenci yurdu.
  15. İYİ Market: Sosyal belediyecilik anlayışıyla maddi gücü yetersiz olan vatandaşlara yönelik temel ihtiyaçları karşılamak amacıyla İYİ Market projesi.
  16. Ağacı Bizden Yeşil Merkezefendi: Ev önlerini yeşillendirmek isteyen vatandaşlara ücretsiz ağaç temini.
  17. Akşam Pazaryerleri: Çalışan vatandaşların rahatça alışveriş yapabilmesi için akşam pazaryeri uygulaması.
Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı...
Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı... 7

Fatih Coşkun, projelerini detaylı bir şekilde açıklayarak, Merkezefendi’nin geleceğine katkı sağlamak amacında olduğunu belirtti. Seçim sürecinde ilçe halkının beklentilerine yönelik çözüm odaklı projelerle dikkat çeken Coşkun, şeffaf ve etkili belediyecilik vaadiyle seçmene güven aşılamaya çalışıyor.

COŞKUN HALKLA İÇ İÇE BİR KAMPANYA YÜRÜTÜYOR…

“Daha iyi bir Merkezefendi, daha iyi bir belediyecilik” anlayışı ile yola çıktıklarını vurgulayan İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun’dan anlamlı bir çıkış geldi: “İYİ’ler İYİ’lere sahip çıkacak” diyen Coşkun, “Her şey tüm yüzlerin güldüğü bir Merkezefendi için” dedi.

2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi seçilen, ardından 5 yıl Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra hayallerini bir adım daha ileri taşımak için görevinden istifa ederek İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olan Fatih Coşkun, duygusal çıkışıyla dikkatleri üzerine çekti.

Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı...
Mühendis Başkan Adayı Coşkun, Merkezefendi İçin Projelerini Açıkladı…

“Daha iyi bir Merkezefendi, daha iyi bir belediyecilik” anlayışı ile yola çıktıklarını vurgulayan Coşkun, 5 yıl boyunca Merkezefendi için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Bu süreçte, hayata geçirdiğimiz çalışma ve projelerimizin yanında ilçemizin geleceğine dair ihtiyaçları da en iyi bilen biziz. Merkezefendimizin adeta röntgenini çektik ve yeni dönemde mahalle mahalle, sokak sokak yapacaklarımızı belirledik. Şimdi diyoruz ki; Merkezefendi İYİ belediyecilikle tanışmalı ve ilçemizde ikamet eden herkes ‘İYİ ki Merkezefendiliyim’ demeli. İnşallah halkımızın da teveccühü ile bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Merkezefendi, İYİ belediyecilikle tanışacak”

Seçim çalışmaları için gittiği tüm mahallelerde her siyasi görüşten vatandaşla kucaklaştığını ve herkes tarafından güler yüzle karşılanmanın huzur ve mutluluğunu yaşadığını anlatan Coşkun, şunları kaydetti: “Görev sürem boyunca vatandaşlarımızdan aldığım destek ve enerji bu hizmet yoluna çıkmamdaki en büyük güç oldu.

Seçim çalışmalarımızda bizlerden güler yüzünü esirgemeyen Merkezefendili hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman desteklerini yakından hissettiğim bu davaya gönül veren kardeşlerim, sizlerle de aynı yolda yürümekten her zaman onur ve mutluluk duydum. İnşallah halkımızın ve sizlerin de destekleriyle Merkezefendi, İYİ belediyecilikle tanışacak ve ilçemize hep birlikte hizmet edeceğiz. İYİ’ler İYİ’lere sahip çıkacak. Her şey tüm yüzlerin güldüğü bir Merkezefendi için.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir