• Güncelleme: 17:40:19 - 28 Şubat 2024
  • Yayınlama: 17:33:29 - 28 Şubat 2024
SECIM OZEL4

Bağımsız Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan Denizli Gazeteciler cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı ile adaylık süreci ile ilgili konuştu.

Toplantıda CHP İle yönetimi ve İlçe yönetiminin tutumu ile ilgili çarpıcı bilgiler veren Aslan “CHP’den gönüllü Belediye başkan adaylığına çıktım ama çok sevdiğim partim beni bağımsız aday olmaya yönlendirdi” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında adaylık süreci ve Çivril ile ilgili açıklamalarda bulunan Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan “seçim yarışına girerken Çivril için hayati önem taşıyan projeler hazırladık. Hedefimiz Çivril’i tarım, turizm ve kültürü ile ön plana çıkan bir kent haline getirmek” dedi.

O Aday Konuştu: Siyasete Gönüllü Başladım Zoraki Aday Oldum…
O Aday Konuştu: Siyasete Gönüllü Başladım Zoraki Aday Oldum…

Eşi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Çivril’de CHP olarak adayın ön seçimle belirlenmesi konusunda ısrarcı olduklarını belirten Aslan “ben ve diğer üç aday arkadaş CHP Belediye Başkan adayının ön seçimle belirlenmesi konusunda mutabıktık. Ben bu konuda ısrarcıydım. İl ve İlçe başkanlarımızda İlçe kongremizde ön seçim olacağı konusunda söz verdiler ancak aday belirleme sürecinde bu sözü tutmadılar” dedi.

Anket yaptılar anketten birinci çıktım

Ön seçim yapılmamasının sorunların başlangıcı olduğunu belirten Kemal Aslan “ön seçim sözü yerine gelmeyince parti içinde maalesef sorun ve problemler baş göstermeye başladı. Aday anket ile belirlediler Genel Merkezin yaptığı ankette ben açık ara birinci çıktım ve aday olarak 10 Ocak tarihinde açıklandım. İl başkanlığında yapılan tanıtım programı sonrası da sahaya çıkarak çalışmalarıma başladım. 38 gün saha çalışması yaptıktan sonra gerekçe bile göstermeden adaylığımı geri çektiler” dedi.

O Aday Konuştu: Siyasete Gönüllü Başladım Zoraki Aday Oldum…
.

“Adaylığım gerekçesiz geri çekildi. Zoraki Bağımsız aday oldum”

İl başkanlığının ciddiyetten uzak bir karar ile kendisine adaylıktan çekildiğini tebliğ ettiğini belirten Kemal Aslan “38 günlük çalışmamın ardından İl başkanlığından gelen ve içeriğinde gerekçe olmayan bir karar ile adaylığım geri çekildi. Alınan bu yanlış karar Hakkaniyetten uzak bir karar. Adaylığımın enden geri çekildiği ile ilgili bana ve partili arkadaşlara herhangi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla ne ben ne de CHP’ye gönül vermiş Atatürkçüler neden aday değişikliğine gidildiğini bilmiyor. Bu karar sonrası bizde yolumuza bağımsız aday olarak devam etme kararı aldık” dedi. 

Aslan basın açıklamasını yol arkadaşlığı yaptığı ve kendisine destek olan gençleri tanıtarak sonlandırdı.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir