• Güncelleme: 22:23:17 - 27 Nisan 2021
  • Yayınlama: 22:23:17 - 27 Nisan 2021

Şifre Haber tarafından yayınlanan, bir vatandaşın çektiği ‘çöpteki Atatürk çerçeveleri videosu’ haberi büyük tepki almış, Denizli Doğan Demircioğlu-Emsan İlköğretim Okulu Müdürü Ruhi Öz de Valilik tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı. Ama olayın, müdür ve yönetimi tarafından Atatürk düşmanlığı kaynaklı bir nedenden değil, okulda temizlik yapan görevlilerin hatasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

EMSANN
İLK HABERİ OKUMAK İÇİN ÜSTEKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Haber’in yayınlanmasından sonra Şifre Haber Merkezi’ne ulaşan, farklı görüşten birçok insan, Okul Müdürü Ruhi Öz’ün tam bir Atatürk sevdalısı olduğunu, yaşanan olayın ise bir Atatürk Milliyetçisinin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri olarak cereyan ettiğini belirttiler.

ÇALIŞANLAR, YANLIŞ POŞETLERİ ATMIŞ…

Konuyla ilgili tarafımıza ulaşarak açıklamalarda bulunan ve isminin saklı tutulmasını isteyen bir okul yöneticisi, okulda genel bir temizlik yaptırıldığını, TYP’den görevlendirilen elemanların yanlışlıkla özel günlerde açılan Atatürk köşelerinde kullanılan fotoğraf ve çerçeveleri, poşet içinde, diğer eskimiş oyuncak poşetleriyle birlikte çöpe değil, ama kaldırım kenarındaki ağacın dibine koyduklarını, oyuncakları almak isteyen birilerinin de poşetleri dağıtınca Atatürk fotoğraflı çerçevelerin de kaldırıma yayıldığını, bunu fark eder etmez tüm çerçeveleri hemen toplayarak okula götürdüklerini, bu arada bunu gören bir vatandaşın da videosunu çekerek Şifre Haber’e gönderdiğini ileri sürdü.

40 YIL ÖNCE DE ŞİMDİ DE ATATÜRKÜÇÜYÜM…

WhatsApp Image 2021 04 27 at 22.15.17

Öte yandan, soruşturma açıldığı için konuşmaktan çekinen Denizli Doğan Demircioğlu- Emsan İlköğretim Okulu Müdürü Ruhi Öz’ün, göreve geldiği ilk günlerde özel bir Atatürk Kompleksi çalışması yaptığı, sosyal medya adresinde ise “ Atatürkçülüğümü, bayrak sevgimi, vatan millet sevgimi, milliyetçiliğimi hiç kimseyle tartışmam. 40 yıl önce de Atatürkçüydüm, şimdi de Atatürkçüyüm, ölene kadar da böyle olacak… İstenmeyen, benim için de felaket diyebileceğim bir şey yaşandı. Soruşturma sonucunda tüm gerçekler ortaya çıkacaktır” diye yazdığı görüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir