• Güncelleme: 14:21:40 - 14 Mart 2024
  • Yayınlama: 13:56:17 - 14 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’nın da aralarında bulunduğu önemli isimlerin katılımıyla, Çameli Belediyesi Düğün Salonu’nda “Cumhur İttifakı İftar Yemeği” düzenlendi. Aynı heyet ardından da Çamelili gençlerle bir araya geldi.

Programa, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve adayları ile partilerin ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Önce İftara Katıldılar, Ardından Gençlerle Buluştular…
.

İftar yemeğinin ardından, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Ali Değirmenci, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç, katılımcılara hitaben konuşmalarını gerçekleştirdi.

Milletvekili Şahin Tin, Çameli’yi övgü dolu sözlerle anarak, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a verdikleri destekten bahsetti ve gelecekte de desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, misafirlere samimiyetleri, güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, katılımlarıyla kendilerini onurlandıran milletvekili, belediye başkan vekili ve diğer katılımcılara teşekkür ederek, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğini vurguladı.

GENÇLİK BULUŞMASINA KATILDILAR…

Önce İftara Katıldılar, Ardından Gençlerle Buluştular…
Önce İftara Katıldılar, Ardından Gençlerle Buluştular…

Öte yandan AK Parti heyeti ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte düzenlenmiş olan “Gençlik Buluşması” programı, Çameli’deki gençlerin yoğun katılımlarıyla; güzel, samimi bir sohbet ortamında soru-cevap şeklinde gerçekleştirildi. Gençlerimizi ilgilendiren projelerimiz anlatıldı.

Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan; gösterdikleri yoğun katılım ve ilgileri için Çamelili gençlere teşekkür etti.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir