• Güncelleme: 16:39:49 - 30 Nisan 2022
  • Yayınlama: 16:32:42 - 30 Nisan 2022

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun , solunum cihazı kullanan bir vatandaşın elektriğinin kesilmesi sonucu ölüme terkedildiğini şeklindeki iddiasına, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul sert tepki gösterdi ve “CHP’nin yalan merkezli siyaseti, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından ‘Yalan dolu’ tiyatro oyununa çevrilmiş, başrol oyunculuğunu da kendisi üstlenmiştir” dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,  biriken elektrik borcunu ödeyemediği için elektriği kesilen, 73 yaşında, kısmi felçli, şeker ve KOAH hastası Ünal Güldal’ı, Çivril’in Emirhisar Mahallesindeki evinde, Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ile birlikte ziyaret etmiş ve fotoğraf ve videolar paylaşarak “Devlet vatandaşını ölüme terk edemez” diye tepki göstermiş, ayrıca basın açıklaması yapmıştı.

chpil 1
BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK İÇİN YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

PARASI DA VAR, MALI DA, MÜLKÜ DE…

Konuya sert tepki gösteren AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, CHP İl Başkanı Çavuşoğlu’nun yalana dayalı bir siyaset yürüttüğünü belirterek “ Bu vatandaşın 3 bin lirayı aşkın emekli maaşı, kendisine ait aracı, evi, bağı ve bahçesi, yıllık 30- 40 bin liralık da ayıca geliri var. Bunun dışında, sağlık nedeniyle cihaz kullanma durumunda olan vatandaşlarımızın, başvurmaları durumunda zaten elektriği kesilmiyor” diyerek şöyle konuştu:

IMG 5410 2048x1365 1
HALİL ERTUĞRUL/AKP ÇİVRİL İLÇE BAŞKANI

“Tam anlamıyla bir tiyatro sergileniyor. . Tiyatro oyunun adı CHP Yalanı, başrol oyuncusu CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yardımcı oyuncu ise Çivril CHP İlçe Başkanı Bedri Ateş… Burada gerçek olan tek şey, İl ve İlçe başkanlarının kasıtlı olarak ve araştırmadan mağdur edebiyatı yaparak, yalan üzerine inşa ettikleri siyaset anlayışlarıdır. Ünal Güldal isimli vatandaşın,  muhtaç durumunda bir vatandaş olmadığını tüm Çivril halkı çok iyi bilmektedir. Yaptıkları çukur siyaseti yine ellerinde patlamıştır.

AYDEM AÇIKLAMA YAPTI…

Öte yandan, olayın medyaya yansımasıyla birlikte Denizli-Aydın-Muğla illeri elektrik dağıtım şirketi AYDEM’den yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“28 Nisan 2022 tarihli “Engelli KOAH hastasının elektriğini kestiler, solunum cihazını köy kahvesine taşıdı” konulu habere yanıt niteliğindeki açıklamamızı tarafınıza aktarmak isteriz. “Cihaza bağlı hasta” olduğuna dair sağlık raporunu paylaşan müşterilerimize, borçtan kaynaklı enerji kesme işlemi uygulanmamaktadır. Bu müşterimizin, bu yönde bir başvurusu olmadığı görülmüştür. En kısa zamanda kendisiyle irtibata geçilerek, haberin yayımlandığı gün içerisinde ise elektriği bağlanmıştır”

WhatsApp Image 2022 04 30 at 12.52.51 1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir