• Güncelleme: 15:12:01 - 15 Mayıs 2022
  • Yayınlama: 15:12:00 - 15 Mayıs 2022
14468231

AK Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ın bir TV programında sarf ettiği sözlere yönelik tepkiler bitmek bilmiyor. Sosyal medyada gündeme oturan Özkan’a, CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca “Uçtu uçtu Cahit Özkan Uçtu”,  İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise “Aman ha.. Söylemeyin Genel Başkanınıza… Cahit Özkan yine s..tı diye…” şeklinde paylaşımlarda bulundular.

PARTİSİ SAHİP ÇIKMADI, TEPKİLER ÇIĞI GİBİ BÜYÜDÜ…

AKP Denizli Milletvekili ve AKP Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ın, katıldığı bir TV programında söylediği “Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, teslim oldu” sözlerine AKP’den ‘Bizim görüşlerimizi yansıtmıyor’ çıkışı gelirken, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu.

BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK VE VİDEOSUNU İZLEMEK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR…

1SUYU ISINDI 2
Özkan, Muhalefet Vekillerinin de Hedefinde... 6

KARACA: CAHİT ÖZKAN UÇTU, KENDİ SÖZCÜLERİ BİLE YALANLADI…

Denizli’nin AKP’li vekillerinden biri olan Cahit Özkan’a, ilk tepkiyi gösterenlerden biri de CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan geldi.

uctu

Karaca sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda “Uçtu uçtu Cahit Özkan Uçtu” dedikten sonra, mesajına şu cümlelerle devam etti:

“AKP Sözcüsü Ömer Çelik AKP Grup Başkanvekilini(yani TBMM’de ve tüm alanlarda Partisinin görüşlerini açıklamakla görevli milletvekilini) yalanladı. Yönetemiyorlar… Gidişlerinin ayak sesi o kadar güçlü ki birbirlerini duymuyorlar… #GeliyorGelmekteOlan”

YASİN ÖZTÜRK: CAHİT ÖZKAN YİNE S..TI…

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise, sosyal medya adresinden, ilginç bir üslupla tepkisini gösterdi.

“Aman ha.. Söylemeyin Genel Başkanınıza… Cahit Özkan yine s..tı diye…” mesajına başlayan Milletvekili Öztürk, şöyle devam etti:

yasin

“Görevden alır, bir daha aday falan göstermez Denizli’den . O’ndan iyi rakip bulunmaz, Bırakın da önümüzdeki seçimlerde Top 🥎 diye oynayalım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir