• Güncelleme: 23:13:48 - 14 Şubat 2020
  • Yayınlama: 23:13:48 - 14 Şubat 2020

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, akşam saatlerinde twitter hesabından paylaştığı bir twitle, eski bakanlardan Nihat Zeybekci’yi işaret etti ve “Alın size siyasi ayak” dedi.

Denizli Belediye Eski Başkanlarından, AK Parti Esik Milletvekillerinden ve bir dönemin Sanayi Bakanlarından Nihat Zeybekci’nin, 2014 yılında paylaştığı bir twite gönderme yapan, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk “ 17-25 Aralık’tan sonra attığınız twitin ve Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin hala arkasında mısın?”diye sordu.

ALIN SİZE SİYASİ AYAK…

Milletvekili Yasin Öztürk, Zeybekci’nin o dönem paylaştığı twiti de paylaşarak şu twiti attı:

2 1
ÖZTÜRK: SÖYLEDİĞİNİZ SÖZLERİN, ARKASINDA MISINIZ? 5

“Twitinde, “17/25 Aralık 2013 milâd diyordunuz ya hani?17/25 ‘den sonra atılan  @ZeybekciNihat ‘nin Tweeti .Bunu normal bir vatandaş veya muhalif bir siyasi atmış olsaydı kendisini AKlayamazdı. Alın size #SİYASİAYAK  !!  Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin hala arkasında mısın??”

ZEYBEKCİ NE DEMİŞTİ?

İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün , Zeybekci tarafından 08.06 tarihinde , saat 22.03’te paylaşıldığını vurgulayarak, tepki gösterdiği twitte, Zeybekci tarafından atıldığı ileri sürülen şu cümlelere yer veriliyor:

“Geçmişte söylediğimiz sözlerin arkasındayız, her yıl katıldığımız Türkçe olimpiyatlarında söylediğimiz sözlerin de arkasındayız.

zeybekci
ÖZTÜRK: SÖYLEDİĞİNİZ SÖZLERİN, ARKASINDA MISINIZ? 6

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...