• Güncelleme: 13:06:35 - 16 Şubat 2020
  • Yayınlama: 13:06:35 - 16 Şubat 2020

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün eski bakanlardan Nihat Zeybekçi’yi işaret ederek FETÖ/PDY için “Alın size siyasi ayak” paylaşımına ilk tepki AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den geldi. Tin, isim vermeden yaptığı açıklamada Öztürk’ü, Öztürk’te isim vermeden yaptığı açıklamada Şahin Tin’i eleştirdi.

FETÖ/PDY için siyasi ayak tartışması alevlenmeye başladı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün eski bakanlardan Nihat Zeybekçi’nin 2014 yılında twitter hesabından paylaştığı ve “Geçmişte söylediğimiz sözlerin arkasındayız, her yıl katıldığımız Türkçe olimpiyatlarında söylediğimiz sözlerin de arkasındayız”sözlerini hatırlatıp “Bu sözlerin hala arkasında mısınız? Alın size siyasi ayak” açıklamasına ilk tepki Denizli Milletvekili Şahin Tin’den geldi

HER KURT İŞARETİ YAPAN ELBETTE MİLLİYETÇİ DEĞİLDİR
İsim vermeden yaptığı açıklamada, “Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı, yaralayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, herşeyin bir yolu var.

Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak herşeyin de bir adabı var.

WhatsApp Image 2020 02 16 at 12.47.13
ÖZTÜRK YİNE BOMBALADI: SIRA SANA DA GELECEK, DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN... 4

Edep ve adabdan yoksun bir dil ile yol alanlar ne kendisine ne de savunduğu sözde ideallerine hizmet eder. Rotasını kaybeden gemi gibi ona buna sataşarak bir limana ulaşamazsınız. Şehrimize hizmet eden bakanımıza, başkanımıza kısacası herkese şükran duyuyoruz.

Siz ne derseniz deyin, bizim bu millete sözümüz var. İstediğiniz kirli iftiraya başvurun memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu kanatla uçamaz, bu ayakla koşamazsınız. Bırakın iftiraları. Biz kıştan sonra baharın geleceğini biliyoruz. Kışta kalmak sizin takdiriniz” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in bu açıklaması Yasin Öztürk’e hitaben yaptığı bir açıklama olarak algılandı.

WhatsApp Image 2020 02 16 at 12.47.13 1
ÖZTÜRK YİNE BOMBALADI: SIRA SANA DA GELECEK, DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN... 5

CEVAP GECİKMEDİ “DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN”
Şahin Tin’in isimsiz açıklamasının İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ten cevap gecikmedi. Öztürk yaptığı açıklamada Şahin Tin’e, “Uzun uzun 4 madde yazmayacağım.Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakinide öyle sanma.El etek Öpenleri de, elinden tutanlarıda cümle- Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere Yakışır.Seni unutmadık sanma,Sıra sana da gelir zamanını bekle” diye cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...