• Güncelleme: 11:02:08 - 2 Aralık 2020
  • Yayınlama: 11:02:08 - 2 Aralık 2020

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas Çelik, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde koronavirüsten dolayı bir hafta içinde iki öğretim üyesi hayata gözlerini yumdu. 26 Kasım tarihinde Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Numan Behlül Bektaş, bugün iseGıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas Çelik koronavirüsten dolayı vefat etti.

nas
Prof. Dr. Sebahattin NAS
pauburada twitter takip

Doç. Dr. İlyas Çelik ile aynı anabilim dalında görev yapan Prof. Dr. Sebahattin Nas’ın ise Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ÖZÜR…

Sevgili Şifre Haber takipçileri, bu haberimizde, PAÜ Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ferhat Ağırman’ın, COVİD nedeniyle yoğun bakımda olduğu yazılmış, daha sonra edindiğimiz bilgilere göre, Sayın Ağırman’ın korona atlattığı ve iyileştiği, yoğun bakımda da bulunmadığı anlaşılmıştır. Eksik bilgi nedeniyle meydana gelen yanlışlıktan dolayı, düzeltir, özür dileriz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...