• Güncelleme: 12:59:59 - 7 Mart 2022
  • Yayınlama: 15:06:00 - 27 Şubat 2022

PAÜ’lü yetkililer, sosyal medya adresinden gerçekleştirdikleri paylaşımla, adeta bir skandala imza attılar.

Rektör Ahmet Kutluhan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ziyaretinde, randevuyu alan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i, aynı fotoğraf karesinde olmasına rağmen hem makasladılar hem de adından tek kelime bile bahsetmediler.

VEKİL TİN’İ ZİYARET ETTİ…

rektor tin ziyaret

Ankara’ya YÖK toplantısına giden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i de TBMM’deki odasında ziyaret etti.

Bu ziyareti Milletvekili Tin, twitter adresinden “Pamukkale Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik. Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Denizli’mizin ve üniversitemizin çıtasını daha da yükseklere taşımak için sinerji ve ortak akılla gayretimizi sürdürüyoruz” diye duyurdu.

ZİYARET TALEBİNDE BULUNDU; BİRLİKTE GİTTİLER…

Rektör Kutluhan’ın, bu ziyaret sırasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’la görüşme talep etmesi üzerine, Vekil Tin’in çabalarıyla randevu gerçekleşti.

tin tbmm

TBMM Başkanı Şentop’un makamına Vekil Tin ve Rektör Kutluhan birlikte gittiler ve birlikte fotoğraflar çekildiler.

Hatta Milletvekili Tin, bu görüşmenin fotoğraflarını da sosyal medya adresinden paylaşma nezaketini göstererek “Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Kutluhan ile TBMM Başkanımız Şentop’u makamında ziyaret ettik. Medeniyet tasavvurumuza, birikim ve hedeflerimize uygun nesiller yetiştirmek için gayret ediyoruz. Sayın Başkanımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını paylaştı.

VE O SKANDAL PAYLAŞIM…

Rektör Ahmet Kutluhan Denizli’ye döndükten sonra, Pamukkale Üniversitesi’nin resmi sosyal medya adresinde ise TBMM Başkanı Mustafa Şentop ziyareti, Aynı fotoğraf keresinin solunda bulunan Vekil Şahin Tin tırpanlanarak ve tek bir kelime bile adından bahsedilmeden “Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sn. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirdi” şeklinde paylaşıldı.

butun fotolarda var
PAÜ, Milletvekili Tin’i Görmezden Geldi… 6

RAHATSIZLIK DUYULDU, UYARILDI VE KALDIRILDI…

Bu paylaşımdan sonra bazı duyarlı Ak Partililerin rahatsızlık duyup, konuyu rektörlüğe iletmesi üzerine alelacele paylaşım devre dışı bırakıldı ve yerine Vekil Şahin Tin’le birlikte olan fotolarla paylaşımlar art arda yapılmaya başlandı.

TAKİPÇİLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI…

Bu skandal paylaşım, PAÜ’nün sıkı takipçilerinden biri olan ‘Diriliş TR’ isimli hesabın da gözünden kaçmadı.

Skandal tweeti ekran alıntısıyla birlikte paylaşan Diriliş TR “ Şahin Tin’i tınlamayıp sildiğiniz twitin linki…” cümlesiyle birlikte, silinen tweetin linkini yayınladı. Bu linke tıklandığında ise ‘böyle bir sayfa yok, başka bir şey aramayı dene…’ diye uyarı görünüyor.

hepsi bir arada
PAÜ, Milletvekili Tin’i Görmezden Geldi… 7

İNŞALLAH KASIT YOKTUR; AMA…

Öte yandan PAÜ tarafından yaşatılan paylaşım skandalıyla ilgili rahatsızlık duyan ve bu konuda Şifre Haber’e tepkilerini yansıtan bir AK Partili Yönetici “ Durumun farkına varır varmaz, ilgilileri uyardık. Onlar da paylaşımı sildiler ama bir açıklama da yapmadılar. İnşallah kasıt yoktur, diyeceğim ama bir rektörün bu konudaki görevlileri, aynı fotoğraf karesinde bulunan bir milletvekilini kafasına göre kesip atabilir mi? Yine sunum metnini kafasına göre yazıp, vekilin ismini devre dışı bırakabilir mi? Açıkçası içimiz rahat değil” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir