• Güncelleme: 20:53:16 - 19 Temmuz 2023
  • Yayınlama: 19:41:26 - 19 Temmuz 2023

ŞİFRE/HABER -Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nin, geçen yıllarda birçok ihbara ve şikayete konu olan PAÜ Hastaneleri hasta ve personelin ihtiyacına yönelik bu aylarda yapılması beklenen yemek ihalesiyle ilgili, Şifre Haber Merkezine ihbarlar yağmaya başladı.

Geçmiş dönemlerde yaşanan şaibeli ve adrese teslim ihale trafiğinin, günü henüz belli olmayan; ama bir ay içerisinde yapılması beklenen ihalede de yaşanmaması için yetkilileri uyaran ve medyanın dikkatini çekmeye çalışan sektörden kişi ve kuruluş yetkilileri “ Lütfen önceki dönemlerde yaşatılan anormalliklere izin verilmesin, hak eden kazansın ve hizmetini versin” diyerek şu hassas konulara dikkat çektiler:

AÇIK VE EŞİT ŞARTLARDA YARIŞILSIN…

“Önceki ihalelerde olduğu gibi katılımı kısıtlayıcı, rekabeti engelleyici hükümler içermemeli, dolayısıyla kamu kaynaklarının verimli kullanılması ilkesi de bertaraf edilmemelidir.

Bir önceki dönemde yapılan ihalede katılımı kısıtlayıcı unsurların düzeltilmesini ve kanunun 5. Maddesinde öngörüldüğü gibi “saydamlığı, rekabeti, eşit muameleyi, güvenirliği sağlamayı” PAÜ yetkililerinden özellikle rica ediyoruz.

PAÜ Yemek İhalesi’yle İlgili Birçok İddia ve Endişe Dile Getiriliyor…
PAÜ Yemek İhalesi’yle İlgili Birçok İddia ve Endişe Dile Getiriliyor…

BAZI ÇEVRELER BASKI YAPIYOR…

Ve bu ihaleyle ilgili bazı çevrelerin, işin hakkıyla yapılması konusunda çaba harcayan sayın rektörümüze baskı kurmaya çalışarak, ihalenin şartnamesinde belli bir firmaya yönelik adres gösterme ve diğer firmaları kısıtlayıcı maddeleri daha da çoğaltılma yönünde taleplerde bulunduklarına yönelik bilgiler geliyor.

Bizler, her türlü duyumumuza rağmen, mevcut üniversite yönetiminin başta rektör olmak üzere elinden gelen hassasiyet göstereceğine yönelik inancımızı koruyoruz.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir