• Güncelleme: 11:52:50 - 2 Şubat 2023
  • Yayınlama: 11:52:48 - 2 Şubat 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta sonunda açtığı yatırımlar arasında yer alan anaokulu PAÜ çalışanlarını heyecanlandırdı. Akademik ve idari personel çocuklarını kaydettirmek için sabırsızlıkla bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli ziyareti kapsamında toplu açılışlar gerçekleştirmiş, Pamukkale Üniversitesi’nin 6 kamu yatırımını resmi olarak açmıştı.

Bu projeler arasında yer alan ve uzun yıllardır beklenen anaokulu projesi, 3-6 yaş arası çocuğu olan PAÜ çalışanlarını heyecanlandırdı. Kampüs içinde yer alan ve açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan anaokulu için PAÜ çalışanları okulun faaliyete geçeceği tarihi bekliyor. PAÜ Burada’ya ulaşan bir çalışan, “Üniversite çalışanları olarak uzun yıllardır beklediğimiz anaokulu nihayet açıldı. Katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Çocuklarımızı kaydettirmek için rektörümüzden en kısa sürede müjdeli haberler bekliyoruz” dedi.

2017 yılında projelendirilen anaokulunda; 8 adet 65 metrekarelik her biri için bağımsız ıslak zemin alanı bulunan 36-72 aylık çocuklara yönelik sınıflar, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet aile eğitim çalışmaları salonu, mutfak ve yemekhane, atölyeler, rehberlik servisi, revir, çamaşırhane, veli bekleme alanı, kütüphane alanı, akademik ve idari personel ofisleri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir