• Güncelleme: 12:03:04 - 5 Ekim 2020
  • Yayınlama: 12:03:04 - 5 Ekim 2020

Pamukkale Üniversitesi’nde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı uzaktan eğitimle başladı. Canlı derse girmek için sabah erken saatlerden itibaren bilgisayar başına geçen öğrenciler sistem hatasıyla karşılaşınca sosyal medyadan tepki gösterdi ve PAÜ twitterda bir kez daha gündem oldu.

Pamukkale Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılana bugün başladı. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim yapılacağı günler öncesinden belirlenmesine rağmen, PAÜ’nün sistemi daha ilk günden çöktü. Canlı derse girmeyi zorunlu tutan ve ders kayıtlarını sadece mazeretli öğrencilerin izleyecek olması nedeniyle sistemde yoğunluk yaşandı. Sabah erken saatlerden itibaren ders için bilgisayarlarının başına geçen öğrenciler, yine hayal kırıklığına uğradı. Daha önce olduğu gibi PAÜ yine öğrencilerin yoğun eleştirileri ile Tiwitter’da gündem oldu.

denizli paylasim gazetesi pau sistem coktu 22
PAÜ'NÜN SİSTEMİ YİNE ÇÖKTÜ... 4
denizli paylasim gazetesi pau sistem coktu 33
PAÜ'NÜN SİSTEMİ YİNE ÇÖKTÜ... 5

NE OLMUŞTU?
Pamukkale Üniversitesi Senatosu canlı derse katılımı zorunlu tutarak yoklama alınmasını kararlaştırmış, daha sonra ise öğrencilerin tepkileri ile ikinci bir kararla mazeret bildirenlerin dersleri kayıttan izleyebileceği açıklanmıştı. Bu iki karara itiraz eden öğrenciler okulun açılmasıyla birlikte sistemde sıkıntıların yaşanacağı ve derslere girilemeyeceği konusunda görüşlerini belirtmişlerdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...