• Güncelleme: 15:26:09 - 18 Kasım 2023
  • Yayınlama: 13:11:06 - 18 Kasım 2023

Daha önce Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinin yüzde 2’lik diliminde yer alan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, “Web of Science” tarafından verilen Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü de kazanarak hem Türkiye’nin hem de Denizli’nin uluslararası akademik platformda gururumuz oldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapan ve aynı zamanda akademik kadrosunda bilim insanı olarak da faaliyetlerini sürdüren Prof. Dr. Necip Atar, uzun süre çalışmalar yürüttüğü akademik alanında uluslararası bir ödül daha kazandı. Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü alan Prof. Dr. Atar’ın başarısı hem Denizli’de hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağı oldu. PAÜ haberi sosyal medya hesabından, “Üniversitemiz İçin Büyük Gurur. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necip Atar’ın Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science”@Clarivate tarafından aldığı haberini paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz” şeklinde duyurdu.

PROF. ATAR
Prof. Dr. Atar, Dünyada ve Türkiye’de Gurur Kaynağımız Oldu…

TÜRKİYE 2.Sİ…
Ödülle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Necip Atar, Dünyada En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü “Web of Science” @Clarivate tarafından almış olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Dünyada yüzde 1lik dilime girmiş, ülkemizde ise tüm bilim insanları arasında bu ödülü alan 7 kişi içinden 2. olarak listede yer almış bulunuyorum” dedi.

DAHA ÖNCE DE YÜZDE 2’LİK DİLİME GİRMİŞTİ…

Daha önce Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinin yüzde 2’lik diliminde yer alan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar‘li ilgili ilk haberimizi okumak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir