• Güncelleme: 15:53:31 - 19 Haziran 2021
  • Yayınlama: 15:53:31 - 19 Haziran 2021

Denizlispor’un, bir süre önce aday olmayacağını açıklayan son Kulüp Başkanı Ali Çetin’in dün gece, bir grubun saldırısına uğradığı ve aldığı darbelerden dolayı ambulansla hastaneye kaldırıldığı ileri sürüldü.

Gece boyunca, olay gerçek olup olmadığını öğrenmek için yoğun çaba harcayan Şifre Haber ekibi, sabaha doğru bazı kesin bilgileri ulaştı. Saldırı sonucu darp edilen ve vücudunun değişik yerlerinden darbeler alan Çetin’in, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığı, burada yapılan ilk müdahaleden sonra, darp raporu aldığı belirtildi.

Öte yandan gün boyunca olayın detayını öğrenmek için taraftar gruplarıyla ve bazı yetkililerle temasını sürdüren Şifre Haber Ekibi, son olarak Başkan Ali Çetin’le temas kurarak, neler yaşandığını kendisine sordu.

ali çetin

Şifre Haber Genel yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’le görüşen Denizlispor’un, kongrede aday olmayacağını açıklayan başkanı Ali Çetin “Bülent bey olay doğrudur. Dün gece saldırıya uğradım” diyerek şunları söyledi:

“ Dün gece 22.30 sularında Honaz ilçesinden dönerken, yolumun üzerindeki bir restoranın sahibi arkadaşım telefonla aradı. Honaz’dan döndüğümü söyleyince de ‘Buyur gel, uğra. Sohbet edelim, sonra gidersin’ dedi. Ben de bunun üzerine restorana geldim. Restoranın sahibi ve oğlu ile  otururken, masama taraftar grubundan olduklarını bildiğim O. Karcı, S. Civli ve adını bilmediğim fakat Ç. olarak bilinen kişiler geldi. ‘Oturabilir miyiz’ dediler, ben de ‘buyurun’ dedim. Ama hallerinden, buyur etmesem de oturacakları belliydi. Oturdular ve ‘Denizlispor’a zarar verme. Hem aday olmayacağını açıkladın hem de kimsenin aday olmasına izin vermiyorsun’ diyerek seslerini yükseltiler. Ben de, ‘kesinlikle aday olmayacağımı ve aday olacak arkadaşları da destekleyeceğimi açık açık ilan ettin. Bu nereden çıktı’ dedim… Benim yanımdan ismi önemli değil, birileriyle telefonla görüştüler. Telefon konuşması biter bitmez de Ç. adındaki kişi birden üzerime saldırdı ve burnuma yumruk attı. Ardından diğerleri de çullandı. Korumam ve çevredeki arkadaş yetişti. Çıkarken arabama da taşla zarar vermişler. Hemen polise ve 112 ye haber verildi. Hastaneden darp raporu aldım. Evimde istirahat ediyorum. Şu anda bu kişiler hakkında bir gözaltı olup olmadığını ve saldırmalarının gerçek nedeninin ne olup olmadığını bilmiyorum.”

HABERE EK SON DAKİKA…

Öte yandan, Denizlispor20 Haber Portalı’nda yayınlanan habere göre ise, olayın tam tersine meydana geldiği, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in, taraftar grubu liderlerine fiili ve sözlü saldırıda bulunarak ölümle tehdit ve rüşvet teklif ettiği, Denizlispor taraftar grupları ve liderlerinin, kulübün yönetimsiz ve sahipsiz kalması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi önünde protesto amaçlı sessiz oturma eylemi yapma kararı almasından rahatsızlık duyan Çetin’in, taraftar grubu liderleri Okan Karcı, Soner Civli, Adem Özben, Murat Akar gibi isimleri Karakurt’ta oturduğu mekana çağırdığı ve eylem yapmamalarını istediği, hatta 50 bin TL rüşvet teklif ettiğini, bunu kabul etmeyen taraftar grubu liderlerine küfür ederek saldırdığı ileri iddia edildi.

BAŞKAN ÇETİN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR…

Öte yandan haberde adı geçen taraftar grubu liderlerinin de, Başkan Çetin’den şikayetçi oldukları ve kendilerinin değil, Başkan Çetin’in küfür ederek saldırdığını, bu durumda da kendilerini korumak zorunda kaldıklarını bildirdiler…

İŞTE O İFADE TUTANAKLARINDAN BİRİ…

WhatsApp Image 2021 06 19 at 16.26.31
RESTORANDA ÜZERİNE ÇULLANMIŞLAR… 5

DENİZLİSPOR 20 HABER PORTALININ HABERİNİ OKUMAK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAMANIZ YETERLİ…

haci
RESTORANDA ÜZERİNE ÇULLANMIŞLAR… 6

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir