• Güncelleme: 23:50:00 - 12 Mart 2024
  • Yayınlama: 10:25:27 - 12 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Acıdere ve Hisar Mahallelerinde sevgiyle karşılandı. Vatandaşlar Başkan Özbaş’a hizmetleri nedeniyle memnuniyet duyduklarını söyleyerek destek mesajı verdi. 

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 10 yıllık hizmet görevinde sahayı hiç boş bırakmayan ve Sarayköylülerle birebir diyalog halinde olan Başkan Özbaş’a istedikleri her an ulaşabilen vatandaşlar duydukları mutluluğu dile getiriyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş’a Vatandaşlardan Destek Mesajı...

3. dönemi için yapacak olduğu projeleri kapı kapı gezerek anlatan Başkan Özbaş, Acıdere ve Hisar Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özbaş’a eşi Esin Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Sait Dikici, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sevgiyle karşıladığı Başkan Özbaş’a vatandaşlar hizmet ve yatırımları nedeniyle memnuniyetini paylaşarak yerel seçimlerde destek mesajları verdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş’a Vatandaşlardan Destek Mesajı...
Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş’a Vatandaşlardan Destek Mesajı…

Sarayköy’ün çehresini değiştirdiklerini ve yeni dönemde hayallerinin daha büyük olduğunu belirten Belediye Başkanı Özbaş, “ Samimiyet ve gayretle yaptığımız çalışmalarımızın karşılığını destek, dua ve güler yüz olarak görmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz.

denemee

Hemşehrilerimizin sevgilerini boşa çıkarmayacağız. Birlikte daha çok işler başaracağız. Sarayköyümüzün önemli tarih noktalarından bir tanesi olan Attouda Antik Kentimizde yüzey araştırma çalışmalarını el birliğiyle tamamladık. Sırada kazı çalışmaları var. Antik Kentimizi ayağa kaldırarak ülke turizmimize kazandıracağız. Butik konaklama tesisleri ve arkeofestler yaparak yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline getireceğiz” dedi.

Konforlu ve ekonomik ısınma olan doğal gazı da kırsal mahallelere taşıyacaklarını duyuran Başkan Özbaş, “ İlçe merkezimizde doğal gaz yüzde 95 tamamlandı. Yeni hedefimiz ilçe merkezi dışında kalan mahallelerimize doğal gaz götürmek. Hayallerimiz çok büyük. Hedefimiz hemşehrilerimizin mutluluğu, rahatlığı ve konforlu bir yaşam sürmesi” diye konuştu.

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş’a Vatandaşlardan Destek Mesajı...
.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir