• Güncelleme: 13:02:58 - 31 Mart 2020
  • Yayınlama: 13:02:58 - 31 Mart 2020

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan destek kampanyasına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 6 aylık maaşıyla katkı koyacağını açıklaması üzerine, twitter hesabından tepki gösterdi.

WhatsApp Image 2020 03 31 at 12.26.34
SENİN MAAŞIN, SANA KALSIN SAYIN ZOLAN! 5

Coronavirüs nedeniyle, su sarfiyatının çoğaldığına dikkat çeken Öztürk, “Elinde yetki var. Diğer belediyelerin yaptığı gibi, yeter ki vatandaştan 2 ay su parası alma; o daha Makbule geçer. Senin maaşın sana kalsın. Yoksa Alimallah, evin zorunu zor bulursun.(Ne de olsa başka gelirin yoktur, şimdi senin” şeklinde ti’ye alarak, Başkan Zolan’a yüklendi.

ZOLAN’I ALLAH’A HAVALE EDİYORUM…

Twitinde, Zolan’ın seçimler öncesi suya zam yapmayacağını bildirmesine rağmen, seçimden sonra ilk işinin arka arkaya zam yaptığını da anımsatan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, o dönem suyla ilgili yaptığı basın açıklamasını da attığı twitine iliştirdi…

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI…

EUbR0t4WsAIJbll
SENİN MAAŞIN, SANA KALSIN SAYIN ZOLAN! 6

ÖZTÜRK, İSTANBUL VE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİN KAMPANYASINA DESTEK VERDİ…

Öte yandan, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı ‘#6 milyontekyürek’ ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı ‘#birliktebaşaracağız’ kampanyalarına destek vererek, 3’er aylık emekli maaşlarını bağışladığı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...