• Güncelleme: 18:15:05 - 23 Mart 2020
  • Yayınlama: 18:15:05 - 23 Mart 2020

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgınının ülkemize etkisini en aza çekmek amacıyla, MEB’in aldığı karar doğrultusunda ülkemiz genelinde uygulamaya konulan uzaktan eğitim (online) sürecine, Denizli Seviye Eğitim Kurumları, ilk uyum sağlayan özel okullardan biri oldu.

Pazartesi günü itibarıyla başlatılan Uzaktan Online Eğitim Sistemi sayesinde, Seviye Eğitim Kurumları’nda eğitim gören 150 ortaokul, 250 de Anadolu Lisesi öğrencisi olmak üzere, toplamda 400 öğrenci, 40 öğretmen ve 2 de bilişim uzmanı aracılığıyla, derslerine ara vermeden eğitimlerini sürdürme şansı buldu.

WhatsApp Image 2020 03 23 at 17.11.26
SEVİYE OKULLARI, EĞİTİME ARA VERMEDİ(!) 11

VELİLERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR…

Başlatılan Uzaktan Online Eğitim Sistemi sayesinde, yaşanılan bu olumsuz ortamın hasarını en aza indirmek için mücadele verdiklerini söyleyen Denizli Seviye Okulları kurucu Müdürü Mahmut Çatlık “ Tüm okullarımız, ellerinden gelen gayreti göstererek öğrencilere ulaşmanın yollarını ayırıyorlar. Öğretmenlerimiz, öğrencileriyle olamamaktan dolayı çok üzgünler. Yapmış olduğumuz uygulamalarla, sadece öğrencileri değil, öğretmenlerimizi de motive etmeye çalışıyoruz. Velilerimiz şunu unutmamalılar; öğretmenliği bir meslek olarak görmüyoruz, onu hissediyoruz, onlarla aynı kaygıları yaşıyoruz. Bu süreci daha doğru atlatabilmemiz için, siz değerli velilerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Sabırla yaptıklarımızı izlesinler ve öğrencilerimizi evlerinde takip etsinler” dedi ve uzaktan eğitimle ilgili şu detaylı bilgileri paylaştı:

mahmut çatlık
SEVİYE OKULLARI, EĞİTİME ARA VERMEDİ(!) 12

KOLAYCA ULAŞILIYOR…

“Haftada kırk saat olmak üzere canlı olarak dersleri anlatım yapacağımız sistemimize, Seviye Eğitim Kurumları olarak Pazartesi gününden itibaren başlamış olduk. Bu sürecin sağlıklı ve başarılı geçmesi ile bu sürecin en kısa sürede sona ermesi en büyük temennimizdir.

Bu süreç içerisinde ülkemizdeki tüm öğrencilerin yararlanabileceği ve destek olması amacıyla ücretsiz bir şekilde yayınlarımızın içeriğine

www.seviyedijital.com ve

www.ozgunkitap.com

adreslerimizden kolayca ulaşabilirler.

WhatsApp Image 2020 03 23 at
SEVİYE OKULLARI, EĞİTİME ARA VERMEDİ(!) 13

Bu doğrultuda Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz, dijital platformlarımıza kolayca üye olabilirler ve yayınlarımızı hem online hem de offline olarak akıllı tahtalarda, Android ve IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda doğrudan kullanabilirler.

Seviye Eğitim Kurumları olarak, bu hassas dönemde yaşayacağınız problemler ve sıkıntılarda teknik ve akademik ekiplerimizle, sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Tüm eğitim kadromuz ile öğrencilerimize başarılar, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...