• Güncelleme: 16:54:56 - 17 Şubat 2020
  • Yayınlama: 16:54:56 - 17 Şubat 2020

Özel Denizli Seviye Okulları bursluluk sınavına yoğun ilgi gösterildi. Seviye Okulları’nın başarılı eğitim sisteminden ve avantajlarından faydalanmak isteyen öğrenciler, velileriyle birlikte büyük heyecan yaşadılar.

Özel Denizli Seviye Okulları’nın başarı grafiğini yakından takip ettiklerini söyleyen öğrenci velileri “ 15-16 Şubat tarihlerinde, seviye okullarının bursluluk sınavı olduğunu duyunca, hiç beklemeden başvuru yaptık ve çocuklarımızı yönlendirdik. Çünkü, bu okulun eğitim anlayışını önemsiyor ve çocuklarımızın başarılı olma şansının artacağını biliyoruz. Heyecanla sınav sonuçlarını beklemeye başladık” dediler.

Özel Denizli Seviye Okulları Kurucu Müdür Mahmut Çatlık ise, gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek şöyle konuştu:

WhatsApp Image 2020 02 15 at 10.41.01
SEVİYE OKULLARI'NDA SINAV HEYECANI… 3

“15-16 Şubat tarihlerinde okulumuzda düzenlenen bursluluk sınavımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize çok teşekkür ediyoruz.  Seviye Okulları Ailesi’ne katılmak için atılan bu ilk adımın devamında, birlikte güzel bir gelecek geçirmemiz dileğiyle başarılar dileriz.”

Öte yandan, sınav sonuçlarının yakın bir zaman diliminde değerlendirileceğini söyleyen Özel Denizli Seviye Okulları yetkilileri, en kısa zamanda okulun internet sitesinden duyurulacağını bildirdiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...