• Güncelleme: 15:50:35 - 27 Eylül 2022
  • Yayınlama: 15:30:00 - 27 Eylül 2022

Şifre Haber tarafından gündeme getirilen Merkezefendi Belediyesi’nde ki mimar ve mühendisler ile bazı kadrolarda bulunan işçilerin haklarının yenildiğine dair haberin yayınlanmasından sonra, Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, soruna kökünden neşter vurdu ve toplamda 83 mağdur personeli kadroya aldı.

NE OLMUŞTU?

Şifre Haber tarafından geçtiğimiz ay içinde “Bizim Günahımız Ne Sayın Başkan!” başlığıyla yayınlanan haberde, Denizli’nin merkez ilçelerinden biri olan,  CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nde işçi statüsünde çalışan mimar ve mühendisler, kendilerine adeta üvey evlat muamelesi yapıldığı gündeme taşınmıştı.

Haberde, birçok belediyenin gereğini yapmasına rağmen, Merkezefendi Belediyesi’nin, bünyesindeki mimar ve mühendisleri çok zor şartlar altında çalıştırmaya devam ettiği vurgulanmış ve Başkan Doğan’dan beklentiler sıralanmıştı.

MUHENDISLER
BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK İÇİN YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

BAŞKAN DOĞAN KULAK TIKAMADI…

Merkezefendi Belediyesi çalışanlarının detaylı bir şekilde sorunlarını gündeme getirdiği haberimizden sonra, bazı belediye başkanlarının alışkanlık haline getirdiği “duyarsızlık” tavrının tersine, başta mimar ve mühendisler olmak üzere ciddi hak kayıplarına uğrayan belediye çalışanlarının feryatlarına Başkan Şeniz Doğan kulak tıkamadı ve bu konu üzerine ciddiyetle eğildi.

Çalışanların ve belediye meclis üyelerinin taleplerini de hesaba katan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 2 aylık süre bile geçmeden gereğini yaptı ve 83 çalışanına hak ettikleri kadroyu verme sürecini başlattı.

167023 768x512 1

Son edinilen bilgilere göre sadece mimar ve mühendisler değil, birçok meslekten kadro bekleyen belediye çalışanlarının işlemlerinin tamamlandığını ve yeni kadro statülerine göre hizmet vermeye başladıkları öğrenildi.

ŞİFRE HABER DİYOR Kİ…

Şifre Haber olarak, basının uyarı ve öneri görevini yaparken, bunu bir ihbar kabul ederek gereğini yapma konusunda tavır sergileyen yöneticilerin mumla arandığı bir dönemde, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı gösterdiği hassasiyetten dolayı tebrik ediyor, çalışanların mağduriyetini giderme konusundaki çabalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir