• Güncelleme: 17:01:52 - 26 Mart 2023
  • Yayınlama: 16:01:48 - 26 Mart 2023

Şifre Haber olarak, seçim süresince siz çok değerli Denizli halkının tercihlerini ortaya koymak amacıyla başlattığımız anket çalışmalarının ilki için oy kullanma süreci tamamlandı.

Seçim süresince 3 kez ve 10 gün süreyle yapmayı planladığımız anket çalışmalarının birincisine, beklentilerimizin üstünde bir katılım gerçekleşti.

KATILIM HEM ŞAŞIRTTI HEM DE MUTLU ETTİ…

15 Mart’ta başlattığımız oylama süresi, 25 Mart Cumartesi Akşamı sona erdi. Anketimize bir hesaptan ve bilgisayardan, ancak bir kez katılma fırsatı verilmesine rağmen, 2 binin üzerinde oy kullanılmış olması bizleri hem memnun etti hem de şaşırttı.

ÖNE ÇIKAN İLK 3 ADAYA ÖNCELİK VERİLDİ…

ŞİFRE HABER’in 1. Seçim Anketi Oylaması Tamamlandı…
ŞİFRE HABER’in 1. Seçim Anketi Oylaması Tamamlandı…

Anketin devreye alındığı gün itibarıyla gayri resmi olarak adaylıkları netleşmiş olan mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile aday olma ihtimali çok yüksek görünen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ‘nin isimleri anket formumuzda yer almıştı. Nitekim Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, anketin son günü itibarıyla 100 bin imzayı aşarak adaylık durumunu kesinleştirmiş oldu.

29 MART’TA SONUÇLARI AÇIKLAYACAĞIZ…

ŞİFRE HABER’in yüz bini aşkın nitelikli takipçi kitlesinin oylamaları sonucu ortaya çıkan anket verileri, işin uzmanları tarafından değerlendirilmeye başlandı.

Her hangi bir teknik sorun yaşanmaması halinde, 29 Mart Çarşamba Günü anketimizin sonuçlarını, adaylara göre dağılımını ve uzman analizlerini siz değerli Şifre Haber dostlarıyla paylaşılacağını bildirmek isteriz.

Teşekkürler Denizli…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir