• Güncelleme: 02:32:05 - 1 Temmuz 2023
  • Yayınlama: 13:18:00 - 19 Mart 2023

Denizlili Genç Baran Çobanoğlu‘nun Şifre Haber‘in medya sponsorluğunda hazırlayıp sunduğu GEZEGEN GEZGİNİ, sizleri farklı ülkelerin güzellikleri ve kültürüyle buluşturuyor…

Denizli’den çıktığı dünya turu macerasıyla 22 yaşındaki genç, hayatının en büyük macerasını yaşamaya hazırlanıyor.

Baran Çobanoğlu, hayatında ilk kez bir iz bırakıp gitmeye karar verdi. Yakın arkadaşlarından ve ailesinden aldığı destekle, kendine bir sırt çantası hazırlayıp yola çıktı. Amacı dünyayı keşfetmek, yeni kültürler tanımak ve kendini keşfetmekti.

İlk olarak, Ukrayna ve Gürcistan gibi ülkelere giden gezgin ardından Güneydoğu Asya ülkelerine yöneldi. burada birçok yerel halkla tanışarak yerel kültürleri öğrendi. Tren ve otobüs yolculuklarıyla ülkeler arasında gezinirken, aynı zamanda yerel yemeklerin tadını çıkararak da kendine özgü bir tat turu yaptı.

baran
BARAN ÇOBANOĞLU, ŞİFRE HABER’İN MEDYA SPONSORLUĞUNDA DÜNYA TURUNDA…

Birçok gezginle tanışarak deneyimlerini paylaştı ve farklı kültürler hakkında daha fazla bilgi edindi. Bu süre zarfında, hem Hostel gibi düşük bütçeli hem de gittiği şehrin en lüks otellerinde kalmak gibi alternatif konaklama seçeneklerini de deneyimleyen Baran, bir yaşam tarzı keşfetti.

Baranın yolculuğu henüz bitmedi ve bir sonraki durağı Asya ülkelerinden olan Filipinler, Laos ve Kamboçya’yı ziyaret edecek olan genç gezgin, kendine özgü bir macera yaşayacak.

Baran’ın yolculuğu sadece onun kendi hayatını değiştirmedi, aynı zamanda Türkiye’deki birçok insanı da etkiledi. Onun cesur kararı, birçok insanın hayatında yeni bir pencere açtı ve dünya turuna çıkmak gibi hayalleri olanlara ilham verdi.

Şüphesiz ki Baran’ın dünya turu hikayesi, birçok insanın hayatını değiştirecek ve kendine güvenen, cesur bir neslin temsilcisi olacak.

Kendi ayakları üzerinde duran, dünyayı keşfetmek için yola çıkan Denizlili genç Baran Çobanoğlu’nun bu harika yolculuğuna, Denizlililer ve tüm Türkiye, Şifre Haber’in ‘Medya Sponsorluğunda’ her hafta farklı bir video hikayesiyle izleme ve tanık olma şansını yakalayacak.

İyi izlemeler…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

2

    • Volkan Çobanoğlu

      İnsanların hayallerini henüz plan aşamasındayken aymazca öldüren kişiler vardır hayatta. Onlara KATİL demezler. Ama hep çevremizde vardırlar. Genelde de ailemizdedir onlar.
      İnsanlar hayalleri ölünce ölür.
      Ölümsüz ol oğlum.
      Yolun zaten açık sen de yeni yollar aç.

      Baban

      Yanıtla
    • Furkan

      👏👏👏👏👏

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir