• Güncelleme: 15:42:31 - 11 Mayıs 2020
  • Yayınlama: 15:42:31 - 11 Mayıs 2020

ŞİFRE HABER, Denizli’nin Tavas İlçesi’nin Avdan Mahallesi’nde, tarım arazileri üzerinde yapılması planlanan termik santrale karşı verilen mücadeleye, bir basın kuruluşu olarak tam destek veriyor. Avdan Termik Santralı Projesi’ni ilk dile getiren medya kuruluşlarından biri olan ŞİFRE HABER, bir taraftan yaptığı haberlerle ‘karşı çıkışını’ sürdürürken, diğer taraftan da santral projesi iptal olana kadar, haftalık periyotlarda kamuoyuna açıklanacak ucu açık bir anket çalışmasının ‘Kıymayın Efendiler!’  sloganıyla da startını verdi.

ANKET “KIYMAYIN EFENDİLER!” SLOGANIYLA BAŞLADI…

Anket çalışmasıyla ilgili bilgi veren ŞİFRE HABER Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk “Ege Bölgesi’nin en verimli tarım arazileri üzerine kurulacak bir termik santral projesi için yola çıkanlar, aklını peynir ekmekle yemiş olmalı. Onlara, bu anket çalışmasının sloganı olarak belirlediğimiz ‘Kıymayın Efendiler’ cümlesiyle seslenmek istiyoruz” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hemen yanı başımızda, onlarca yıl insanlara kan kusturan, asit yağmurları altında her türlü hastalığa davetiye çıkaran Yatağan Termik Santrali’nden ders almayanlar, şunu bilsinler ki yasalar çerçevesinde ve gücümüz yettiğince mücadele edeceğiz. Basın olarak da elimizden geleni yapacağız.”

WhatsApp Image 2020 05 11 at 15.35.06
ŞİFRE HABER,'TERMİK SANTRAL' ANKETİ BAŞLATTI... 7

ANKETİMİZ, İPTAL KARARINA KADAR SÜRECEK…

ŞİFRE HABER tarafından ‘Kıymayın Efendiler’ sloganıyla başlatılan anket çalışması hakkında da bilgi veren ŞİFRE HABER Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk “ 8 sorudan oluşan bir anket çalışmasını facebook sayfamızdan başlattık. https://forms.gle/9rPYoVDTZsNZUYCe7 bu linke tıklayan herkes, ŞİFRE HABER’İN anketine ulaşabilecek.

Her cumartesi günleri, anketin haftalık sonuçları değerlendirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacak. Bunun için Denizlili olsun, olmasın çevreyi, doğayı seven  ve tarım arazilerini korumak isteyen, aynı zaman da insan başta olmak üzere her türlü yaşam formuna saygı duyan herkesin bu anketi haftada bir de olsa  doldurmasını rica ediyoruz. Bu sayede toplumsal tepki sıcak tutulacak ve bu işe niyetli olanların insafa gelmesi sağlanacaktır” dedi.

İŞTE ANKETİMİZİN LİNKİ VE SORULARI…

‘KIYMAYIN EFENDİLER ŞİFRE HABER TAVAS-AVDAN TERMİK SANTRALİ ANKETİ:

Değerli ŞİFRE HABER takipçisi; Denizli ve çevresinin geleceği için çok önemli olan Tavas-Avdan Termik Santrali Proje süreci devam ediyor. Sizlerin, yaptığımız bu ankete katılarak görüşlerinizi yansıtmanız, bundan sonraki aşamaların yönünü belirlemede etkili olacaktır. Teşekkür ederiz…

1 3
Buraya tıklayarak anketimizi doldurabilirsiniz…
2 5
Buraya tıklayarak anketimizi doldurabilirsiniz…
3 2
Buraya tıklayarak, anketimizi doldurabilirsiniz…
4
Buraya tıklayarak, anketimizi doldurabilirsiniz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...