• Güncelleme: 14:38:53 - 8 Mayıs 2022
  • Yayınlama: 14:00:04 - 8 Mayıs 2022

Sıra dışı, güvenli, çevre dostu, premium konaklama ve lezzetin adresi olarak, Denizli’yi ziyaret edenlerin ‘unutulmayanlar’ listesinin başlarına adını yazdıracak olan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, 10 Mayıs Salı günü gerçekleşecek açılış töreniyle hizmete giriyor.

bina 5
Sıra Dışı Bir Konaklama Deneyimine Hazır Mısınız? 21

Denizli ve Türkiye’nin,Tekstil alanında gururu olan Gökhan Tekstil Şirketi’nin bir projesi olarak Denizli’ye kazandırılan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, Denizlililere ve Denizli’nin misafirlerine hizmet vermek için geri sayıma başladı.

WhatsApp Image 2022 05 07 at 09.05.26
EMRE ERDÖNMEZ/GENEL MÜDÜR

ANIM Boutique Hotel’in tarihin izlerini sürmek, Pamukkale’de travertenlerin üzerinde eşsiz bir deneyim yaşamak, Laodikeia, Hierapolis’te tarihin miraslarını yakından görmek, Frigyalıların, Romalıların ayak izlerini takip etmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilere, en üst seviyede hizmet etmek ve ev sahipliği yapmak için sabırsızlandığını söyleyen Genel Müdür Emre Erdönmez “ Denizli şehir merkezindeki premium konaklama ve restaurant ihtiyacını üst seviyede karşılama ayrıcalığı taşıyan

ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, güvenli turizm sertifikası ile misafirlerine hem güvenli hem çevre dostu bir hizmet sunmayı garantiliyor” diyerek şöyle konuştu:

“4 metre tavan yüksekliğine ve el yapımı özel tasarıma sahip 10 suit ve 50 Deluxe misafir odası, fitness ve sauna alanı, restaurant, lobi bar, mağaza, VIP transfer hizmeti, gün ışığı alan, bahçeli, toplantı ve etkinlik salonlarıyla gerçekten sıra dışı bir kalite ve anlayışla hizmet sunmayı hedefliyoruz.”

prestige 1
Sıra Dışı Bir Konaklama Deneyimine Hazır Mısınız? 22

LEZZETİMİZLE DE FARK YARATACAĞIZ…

ANIM Boutique Hotel’in bünyesindeki Loca Ristorante’de, İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini ünlü şef Murat Bozok ve ekibine emanet edildiğini de sözlerine ekleyen Genel Müdür Emre Erdönmez “ANIM Boutique Hotel sadece konaklama kalitesiyle değil, lezzetleriyle de adından söz ettirecek. Eğitimini ABD’de tamamlayan Şef Murat Bozok, New York, Paris, Londra gibi şehirlerde Michelin Yıldızlı pek çok restaurantta farklı görevlerde çalıştı. Loca Ristorante mutfak ekibinin pizza eğitimlerini ise Nappo Pizza’nın kurucusu Özgür Kılınçlar üstleniyor. İtalya’dan özel olarak gelen Stefano Ferrara fırınında, İtalya’dan gelen un ve domates sosu ile gerçek NAPOLİ  pizzasını, pizza severlere sunuyoruz” dedi.

IKILI
Sıra Dışı Bir Konaklama Deneyimine Hazır Mısınız? 23

10 MAYIS’TAKİ AÇILIŞIMIZA BEKLİYORUZ…

Genel Müdür Erdönmez, ANIM Boutique Hotel’in Denizli’nin tanıtımında önemli bir rol oynayacağına inandıklarını belirterek “Şehrimize ve ülkemize değer katmak, Denizli turizmini geliştirmek ve tanıtmak için sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi ve 10 Mayıs Salı günü saat 16.00’da, Akhan Mahallesi 171/1 adresindeki ANIM Boutique Hotel’in açılışına tüm Denizli halkını davet etti.

DAVETIYE
Sıra Dışı Bir Konaklama Deneyimine Hazır Mısınız? 24

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • Ali Aktürk

      Denizli’de iş insanımız butik otel açmış,hayırlı olsun.İddali bir demeç bir butik otel Denizli’nin tanıtımına katkıda bulunacak! Tarihi Hierapolis ve Pamukkale travertenleri Denizli’den çok önde Dünya litaratöründe ve internet aleminde! Turizm başka bir şey Denizlim! İlk müşterimiz Kraliçe Elizabeth olur inşallah!

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir