• Güncelleme: 16:49:31 - 25 Ağustos 2022
  • Yayınlama: 14:00:45 - 24 Ağustos 2022

Eğitim Fakültesi’nde yapımı tamamlanan 450 Kişilik Konferans Salonunun tefrişatını üstlenen Sözkesen Ailesi ile PAÜ arasındaki protokol imzalandı. Protokol kapsamında konferans salonuna “Melek Sözkesen Konferans Salonu” ismi verildi.

Rektörlük binasında PAÜ adına Rektör Ahmet Kutluhan ve Eğitim Fakültesi Dekanı İzzet Kara ile Sözkesen Ailesinden Ruhi Sözkesen, Melek Sözkesen ve Kemal Sözkesen arasında imzalanan protokol sonrası açıklama yapan Rektör Kutluhan, şehrin üniversiteye sahip çıktığını ve bu davranışın kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. 

Denizli’de eğitime ve insana yatırım yapan değerli bağışçılar olduğunu kaydeden Rektör Kutluhan, Sözkesen Ailesi’ne eğitime ve PAÜ’ye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Şehrin desteği ile PAÜ’nün çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyleyen Rektör Kutluhan Üniversite-şehir bütünleşmesinde gelinen noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fa RT3 XoAAy6LV
Sözkesenler’den Eğitime Yatırım… 3

Ruhi Sözkesen’de şöyle konuştu: “Biz ailece eğitime aşık insanlarız. Üniversitenin bu ihtiyacını görünce tamamlamaya karar verdik. Umarız geleceği inşa edecek üniversite öğrencileri bu salonda yetişir. Aile olarak, Öğrenci Destek Birimi dahil olmak üzere üniversiteye desteğimiz sürecek.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir