• Güncelleme: 16:39:00 - 6 Ekim 2021
  • Yayınlama: 16:39:00 - 6 Ekim 2021

Denizli’nin büyük tekstil firmalarından biri olan Tan Tekstil Tic. A.Ş, çalışanlarından talep gelmemesine rağmen, yılbaşını beklemeden ‘Alım gücü çok düştü’ diyerek yüzde 10 zam yaptı.

SEVİNÇLERİNİ SOSYAL MEDYAYA YANSITTILAR…

ÖğTEBRIKLERle yemeği molası için yemek haneye gelen işçiler,  yemekhanenin kapısının camına asılı olun duyuruyu okuyunca gözlerine inanamadılar.

Firma yönetimi tarafından asılan duyuruda, enflasyonun yükseldiğini, yaklaşan kış aylarında ısınmak için gerekli olan doğalgaz ve kömüre de çok daha fazla zam yapıldığı, bu nedenden dolayı da mağduriyetleri azaltmak için 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak şekilde, tüm personele yüzde 10 zam yapıldığı bildiriliyordu.

Bunu okuyan Tan Tekstil çalışanları, sevinçlerini sosyal medyaya taşıyarak, fabrika sahiplerine ve yöneticilerine teşekkür ederken, bir çok yorumcu da bu davranışın örnek alınması gerektiğini kayda düştüler.

TAN: GEREĞİNİ YAPTIK…

Öte yandan Tan Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İbra576045 10151470257028675 424823090 nhim Tan ise, enflasyonun yüzde 19’u aştığını, işçilerinin kışa girerken bir nebze de olsa rahatlamaları için harekete geçtiklerini belirterek “ Elektriğe, doğalgaza, kömüre yapılan zamlar ortada. Bu kış zor geçecek. Biz de firma olarak, üzerimize düşeni ve gereğini yapmayı uygun gördük. Yıl başı itibarıyla da tekrar durum değerlendirmesi yapıp, tekrar zam yapmayı planlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir