• Güncelleme: 17:45:10 - 28 Nisan 2023
  • Yayınlama: 17:37:59 - 28 Nisan 2023
SECIM OZEL

Denizlili 32 yaşındaki tek bağımsız milletvekili adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Pazarlarda, sokaklarda sık sık vatandaşlarla buluşan Bağımsız Milletvekili Adayı Hakan Özen, son olarak Denizli’nin esnaflarıyla buluştu, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sundu.

İLGİNÇ ÇIKIŞIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ…

Adaylığının, bazı çevreler tarafından tuhaf karşılandığını söyleyerek tepkilerini dile getiren Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, verdiği röportajda ““Milletvekilliğine aday olduğunu duyanların büyük bir bölümü ya bıyık altı tebessüm etti, ya dudak büktü ya da cesaretimi kırmaya çalıştılar. Kısacası, tuhaf karşıladılar. Ama sandıktan bana bir oy bile çıksa, ve oyu kendi kendime versem, yine de doğru bildiklerimi haykırmaktan geri kalmayacağım ve yarışı sonuna kadar götüreceğim” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

https://www.sifrehaber.com/ben-biyik-alti-gulenlerin-cesareti-kirilmisl/
Bağımsız Aday Hakan Özen’le İlgili İlk Haberi Okumak İsterseniz, Yukarıdaki Görsele Tıklayabilirsiniz…

Denizli esnaflarının sorunlarını ve önerilerini aldı. ÖZEN Türkiye’mizin bir yönetimi politikası olmalı. Her gelen siyasi lider, bu ülke politikası sınırları içerisinde hareket etmeli dedi.

BEN GENÇLERİN VE KENDİNİ GENÇ HİSSEDENLERİN ADAYIYIM…

Denizli halkına seslenen 32 yaşındaki Denizli Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen “Beni ve benim gibi bundan sonra karşınıza çıkacak kararlı, cesaretli gençleri destekleyin” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

Tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özen, Esnaflarla Kucaklaştı…
Tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özen, Esnaflarla Kucaklaştı…

“Gençlerine değer veren bir millet olarak geleceğimizi birlikte kurtarmış olalım. Özetle ben gençlerin ve kendini genç hissedenlerin adayıyım… Ben bıyık altı gülenlerin, cesareti kırılmışların değil, gençliğin ve gençliği umudunu gençlikte görenlerin adayıyım.”

HER GELEN LİDER, DEĞİŞMEZ ÜLKE POLİTİKALARI İÇERİSİNDE HAREKET ETMELİDİR…

Esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Denizli Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, esnafın sorunlarını yerinde tespit ederek, tek tek dertlerini dinledi.

Vatandaşın, esnafın sorunlarının sağlıklı ve uzun soluklu politikalarla çözülebileceğini de vurgulayan Özen, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülkemizin birçok sorunu var. Bunların çözümü, nitelikli parlamento üyelerinin çabalarıyla mümkündür. Genç ve halka inmeyi başarabilen vekiller, Ankara’ya gittiklerinde de hem ülkesine hem de seçildiği şehirlere faydalı olacaktır.

Tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özen, Esnaflarla Kucaklaştı…
Tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özen, Esnaflarla Kucaklaştı…

Bu açıdan kendime güveniyorum, sevgili Denizli halkının da bana güvenmesini ve inanmasını istiyorum. Ayrıca güzel ülkemizin nitelikli bir yönetim politikasına da ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Diğer bir deyimle, her gelen siyasi lider, oluşturulacak bu ülke politikasının hassasiyetlerini korumalı ve sınırlarını iyi bilmelidir.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir