• Güncelleme: 13:21:40 - 25 Mart 2023
  • Yayınlama: 13:02:22 - 25 Mart 2023

Denizli’nin en büyük AVM’lerinden biri olan Teras Park AVM’de, dün gece bir intihar vakası daha yaşandı. Daha önce de, AVM’nin orta boşluk kısmından atlayarak gerçekleşen iki intihar vakasına, üçüncüsü de eklenince, vatandaşlar hiçbir tedbir almayan AVM yönetimine sosyal medya da tepki gösterdi.

BU 3. İNTİHAR VAKASI…

Denizli’nin Yenişehir Mahallesi’nde, ilk açılan AVM’lerden biri olarak faaliyete geçen Teras Park AVM’de, dün akşam yeni bir intihar olayı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 25 yaşlarında olduğu öğrenilen bir erkek, AVM’nin üçüncü katından kendini aşağı bıraktı.

TerasPark Yetkilileri, Tedbir Almak İçin Daha Ne Bekliyorsunuz?
TerasPark Yetkilileri, Tedbir Almak İçin Daha Ne Bekliyorsunuz?

Alışveriş merkezinde bulunan yüzlerce insanın çığlıkları arasında beton zemine düşen genç adamın, olay yerinde can verdiği, kısa bir süre sonra gelen acil yardım ekibinin de yapacak bir şeyi kalmadığı belirtildi.

Daha önce de Teraspark Alışveriş Merkezi’nde 23 Ocak 2014 ve 20 Ekim 2022’de iki intihar olayı daha yaşanmış ancak bunlara rağmen ne yazık ki AVM’de gerekli  güvenlik tedbirleri alınamamıştı.

ÇOK MU ZOR BAZI TEDBİRLER ALMAK?

İntihar olayına, sinemaya getirdiği çocuğuyla birlikte tanık olan bir vatandaş ise “Herkesin gözleri önünde, kimsenin ‘bir saniye dur’ demesine fırsat vermeden kendini aşağı bıraktı. Korkunç bir andı” diyerek şöyle konuştu.

TerasPark Yetkilileri, Tedbir Almak İçin Daha Ne Bekliyorsunuz?
TerasPark Yetkilileri, Tedbir Almak İçin Daha Ne Bekliyorsunuz?

“Gencecik bir delikanlı idi. Sağına soluna bile bakmadan ayağını aşırdı ve kendini aşağı bıraktı. İlk işim kızımın gözlerini kapatmak oldu. Evet, bir insan kendi canına kıymaya karar verdiğinde, onu hiçbir şekilde engellemek mümkün olmayabilir. Ama bu AVM’de daha önce de bu şekilde intihar vakaları olmuştu. Hiç değilse, bu orta alandaki boşluk kısma güvenlik ağları çekilerek, ani karar vermiş bazı canları kurtarma şansımız olabilir. Bir şekilde, AVM yönetimi mevcut güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmalı ve gereğini yapmalıdır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir