• Güncelleme: 18:23:03 - 5 Aralık 2020
  • Yayınlama: 18:23:03 - 5 Aralık 2020

Denizli, kısa bir süre önce whatsapp gruplarından paylaşılmaya başlanan bir videoyu konuşmaya başladı. Bir tekstil firmasında çekilen videoya konuşan kişi, ultraviyole ışık altında korona geçiren ve geçirmeyen kişilerin tırnaklarındaki parlama farkını anlatıyordu.

Kısa bir araştırmadan sonra, videonun gerçek olduğu ve Denizli’nin büyük tekstil firmalarından biri olan NESA Tekstil’in müdürlerin İsmail Çerçi tarafından paylaşıma sokulduğu anlaşıldı.

WhatsApp Image 2020 12 05 at 17.08.13

Kısa videoda, birçok personelinin korona geçirdiğini belirten Çerçi, ardından da firmalarında renk ayırım ünitesi olarak kullandıkları bir cihazda korona geçirenle, geçirmeyen arasındaki detayı fark ettiklerini belirterek “ Hastalığı geçirmeyenlerin ellerini makinaya koyduğumuzda normal görünürken, geçiren arkadaşların hepsinin tırnaklarının dibinde, sanki fosfor varmışçasına parlama oluyor. Defalarca denedik ve hep aynı sonucu aldık” dedi.

İŞTE O VİDEO…

Bundan sonrası, bilim insanlarının bu konunun nedeni konusunda görüş bildirmesine, verilecek görüş yoksa da araştırma yapmasına kaldı.

BU KONUYLA İLGİLİ DEVAM HABERİ OKUMAK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAMANIZ YETERLİ…

BANNER 1
TESADÜFEN FARKETTİLER... 4

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...