• Güncelleme: 12:37:00 - 18 Ekim 2021
  • Yayınlama: 12:37:00 - 18 Ekim 2021

Şifre Haber tarafından yapılan, Denizli Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan ana cadde üzerindeki kaldırım çalışmalarının yarım bırakılması nedeniyle, okula giden öğrencilerin büyük tehlike yaşadıkları yönündeki haberden sonra, yetkililer hızla harekete geçerek, tehlike yaratan ana caddedeki kaldırım çalışmalarını tamamladılar.

Yaklaşık 1 hafta önce, Merkezefendi İlçesi Selçuk Bey Mahallesi Şehit Piyade Er Mehmet Avcı Caddesi’ndeki kaldırım çalışmasını yarım bırakılması nedeniyle, öğrence ve öğrenci velilerinin akan trafik içinden okula uluşmaya çalıştıkları haberleştirilmiş ve zaman geçirilmeden yarım bırakılan işin tamamlanması talebinde bulunulmuştu.

İLK HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

KALDIRIM

Haberden sonra harekete geçen Denizli Büyükşehir belediyesi ekipleri, yoğun bir tempo ile çalışarak, ölüme davetiye çıkaran sorunlu bölgedeki kaldırımı tamamlayarak, sorunun büyümesine fırsat vermeden gereğini yerine getirdiler.

TEŞEKKÜRLER ŞİFRE HABER…

YWhatsApp Image 2021 10 16 at 10.46.13arım bırakılan kaldırım yüzünden yol ortasından ve akan trafik içinden çocuklarının okula ulaşmaya çalıştığını söyleyen ve haftalarca ilgili yerleri aramalarına rağmen sonuç alamadıklarını söyleyen öğrenci velileri “Şifre haber sesimizi duydu ve dile getirdi. Aradan birkaç gün geçtikten sonra belediye yetkilileri seferber oldular ve tehlikeyi ortadan kaldırdılar. Hem Şifre Haber’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

WhatsApp Image 2021 10 18 at 12.40.04

ŞİFRE HABER DİYOR Kİ:

Haber sonrası, tehlikenin farkına varıp, yarım kalan kaldırım çalışmasını hızla tamamlatarak vatandaşların sıkıntısını devre dışı bırakan başta Başkan Osman Zolan olmak üzere, ilgili tüm yetkililere Şifre Haber olarak çok teşekkür ediyoruz…

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir