• Güncelleme: 13:26:19 - 30 Haziran 2020
  • Yayınlama: 13:26:19 - 30 Haziran 2020

5 Temmuz’da il başkanlık seçimini yapacak İYİ Parti’de gerginlik bitmiyor. Başkanlık için aday olan Yücel Yılmaz, Hasan Akgün’ü topa tutup, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yıldız,” Delege listesi Hasan Akgün’ün yakınları ve akrabaları ile dolu. Akgün yarışa 175’e sıfır önde başlıyor” dedi.

İYİ Parti’nin 5 Temmuz’da yapılacak il başkanlık seçimi için geçtiğimiz hafta adaylığını açıklayan Yücel Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısı ile adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada il başkanı ve tekrar aday olan Hasan Akgün’ü topa tutan Yılmaz, “Delege listesi Hasan Akgün’ün akrabaları ve yakınlarının isimleri ile dolu. Akgün, yarıya 175’e sıfır önde başlıyor” dedi.

SÜS BİBERİ NASIL…

5 Temmuz’da yapılacak il başkanlığı seçimlerinden sonra çok sayıda istifa edecek partilinin de olduğunu dile getiren Yücel Yılmaz, açıklamasında Hasan Akgün’ün il başkanlığına yakışmadığını ima ederek, “Bir il başkanı için ‘süs biberi’ ve ‘ tuzluk’ yakıştırmasının yapılması çok büyük bir talihsizlik. Bu kelimeler Akgün’ün üzerine resmen yapıştı. Bir yere gittiğimizde ‘süs biberi nasıl’ derlerse bizler partili olarak ne diyeceğiz. Bugün adaylıktan çekildiğimi açıklıyorum. Ancak seçimlerden sonra, Hasan Akgün’ü görevden aldırmak için ne gerekiyorsa yapacağım” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...