• Güncelleme: 23:25:34 - 6 Mart 2024
  • Yayınlama: 23:24:53 - 6 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Erzurumlular ve Dadaşlar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Berberoğlu’nun 41 projesi Dadaşlardan tam not aldı.

Dernek üyelerine hazırladığı 41 projeyi anlatan Türkay Berberoğlu’na Dadaşlar tam not verdi. 31 Mart yerel seçiminde Pamukkale’de yaşayan Dadaşlardan da destek isteyen Berberoğlu, dernek üyelerinden gelen sorulara da içtenlikle cevapladı.

Türkay Berberoğlu’nun Projelerine Dadaşlardan Tam Not…
.

Başkan seçilmesi halinde her mahalleye eşit hizmet görülmesiyle ilgili olarak ta Dadaşlara Türkay Berberoğlu sözü verdi. Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Pamukkale ilçemiz 61 mahallesi ve yüz ölçümüyle Türkiye’deki 26 ilimizden daha büyük. Yaklaşık 346 bin nüfusa sahip ilçemizin bir ucu Cankurtaranda, diğer ucu Gözler Mahallesi’nde çok geniş bir alana sahibiz.

Belediyenin de ciddi bir borcu var. Alan büyük olunca yapılacak çok işimiz, hayata geçirilecek çok projemizin olması gerekiyor. Bu yüzden 41 kere Maşallah dedirtecek ilçeye adeta kısa zamanda çağ atlatacak 41 önemli proje hazırladım. Bu projelerimi gittiğim her yerde anlatıyorum.

Seçmenin belediyeden isteklerini ve beklentilerini not ediyorum. İlçemizi hep birlikte yöneteceğim. Kentin en ulaşılabilir başkanı ben olacağım. Makam odasında kapısı olmayan tek başkanda ben olacağım. Belediyemiz 7/24 ilçe sakinlerimize hizmetkâr olacak. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan dernek üyesi Dadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

Türkay Berberoğlu’nun Projelerine Dadaşlardan Tam Not…
Türkay Berberoğlu’nun Projelerine Dadaşlardan Tam Not…

Ücretsiz Düğün Salonu

Dernek üyelerine büyük beğeni toplayan 41 projesi ile ilgili olarak bilgiler veren Türkay Berberoğlu, “Bende uzun yıllar motosiklet kullanan bir kardeşinizim. Her sene çok büyük bir katılım kusursuz bir programla Pamukkale Motosiklet Festivalini ilçemizde düzenleyeceğiz. Pamukkale bünyesinde ofroad ve moto cros alanı kurulacak. Off-road ve motocros yarışları yapılacak. İlçemizde yeni evleneceklerin düğün salonu ücreti diye bir derdi kesinlikle olmayacak. İlk bebek altınınız bizden.

Yeni evlenenlere eşya desteği verilecek. İşsiz hemşehrilerimizle ilgili yaşı kaç olursa olsun meslek edindirme kursları açılacak. Pamukkale iş ve işçi bulma merkezi oluşturulacak. Ücretsiz e – ticaret,  dijital pazarlama, sosyal medya eğitimleri verilecek.

Pamukkale ot festivali düzenlenecek. Güvercin besleyenler için oluşturulacak alanda ücretsiz kümesler, güvercin yarışmaları, güvercin ve tavuk pazarı, güvercinciler lokali kurulacak. Türkay Berberoğlu sözü ” dedi. Başkan adayı Berberoğlu, ulaşılabilir bir başkan olacağının teminatı üzerinde telefon numaralarının yazılı olduğu kartvizitlerini de dernek üyelerine dağıttı

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir