• Güncelleme: 17:34:29 - 6 Nisan 2024
  • Yayınlama: 12:50:25 - 11 Aralık 2019

Denizli Uğur Okulları 12.Sınıf öğrencileri PAÜ İşletme Kulübünün 8.sini düzenlediği girişimcilik ve liderlik zirvesine katıldılar. Pamukkale Üniversitesi Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen konferanslara, gençlerin ilgisi yoğun oldu.                                                                                

PAÜ 1 e1576057738921

10 Aralık’ta başlayan liderlik zirvesi programı, tüm gün farklı konuşmalarla devam etti. Katılımcılar Şerif Kaynar(Korn Ferry Türkiye Başkanı), Sabri Çimen(Koç Holding Otokoç GMY) ve Gürkan Şef gençlere ‘Nasıl Lider olunur’, ‘İyi Bir Lider Nasıl Olunur’ ve ‘Şirketlerde CEO Seçimlerini Nasıl Yapıyor’ gibi, okul sonrası iş hayatıyla ilgili konularda bilgi verdiler.

Televizyonların sevilen dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları Ozan Akbaba,Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu da konferansa katılanlar arasındaydı.

PAÜ 2

Denizli Uğur Okulları Rehber Öğretmeni Süheyla Kurun ”Bu yapılan etkinliğin öğrencilerimize üniversite seçimlerinin, ileriki yaşamlarını nasıl etkileyeceğini görmeleri açısından çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum. Bu tarz etkinliklere katılıp, gençlerimize rehberlik etmeyi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...