• Güncelleme: 12:24:18 - 19 Aralık 2019
  • Yayınlama: 12:24:18 - 19 Aralık 2019

Denizli Uğur Okulları Ortaokul Kademesi 5 -6 -7.Sınıf Öğrencileri, Yerli Malı Haftasını bu yıl çok farklı ve çok kalıcı bir etkinlikle kutladılar. Kermeste sattıkları yiyeceklerden elde ettikleri gelirle, ihtiyaç sahibi yaşıtlarının yardımına koşan öğrenciler, örnek bir davranışa imza attılar.

yerli malı 3

Denizli Uğur Okulları öğrencileri yerli malı haftası için evden getirdikleri kek, börek, meyve gibi yiyecekleri veli ve öğrenci arkadaşlarına sattıkları bir kermes düzenlediler.

Velilerin de yoğun katılımıyla kermes sıcak bir ortam da gerçekleşti. Öğrenciler satışların dan elde ettikleri geliri köy okulların da ki ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardımcı olmak için kullanacaklarını söylediler.

yerli malı 1

Kermes sonrası öğretmenleri ile alışverişe giden öğrenciler, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına mont ve bot aldılar. Kermes sonrası konuştuğumuz Öğrenciler den Mehmet Ali İncirci ”Yerli Malı Haftasın da yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kere daha öğrendiklerini , paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. İhtiyaç sahibi arkadaşlarımızın her zaman yanlarındayız” dedi .

yerli malı 2

‘Uğur Okulları yöneticileri ise, öğrencilerinin bu örnek davranışlarından dolayı gurur duyduklarını belirterek “Öğrencilerimizin bu güzel faaliyetlerine yardımcı olacağız ve aldıkları eşyaları, gerekli adreslere ulaştıracağız. Bu davranışları nedeniyle minik öğrencilerimi canı gönülden kutluyoruz”dediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...