• Güncelleme: 22:16:49 - 18 Aralık 2023
  • Yayınlama: 13:58:45 - 16 Aralık 2019

Denizli Uğur Okulları’nın eğitime yönelik farklı katkıları sürüyor. Son olarak, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde Bahçeşehir Üniversitesi’nden, Dr.Öğr.Üyesi Ayşin Kaplan Sayı tarafından gerçekleşen ‘Çocuğumun Dünyası, Benim Dünyam’ isimli semineri, Denizli halkı ve Denizli Uğur Okulları öğrenci velileri tarafından, büyük ilgi ile dinlendi.

SEM.4

Düzenlenen seminerle ilgili konuşan Denizli Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Burcu Bican ”Çoğu ebeveynin çocuğunun yaşadıklarını kendisiyle paylaşmamasından ve onunla etkili zaman geçirememesinden şikayetçi. Ebeveynlerin bu ikisini birlikte yapma isteklerini kendilerine ilettiklerini ve bu seminerin de bu ihtiyaçlardan yola çıkılarak düzenledik. Düzgün bir toplum yaratmak, düzgün bireyler yetiştirmekten geçmektedir. Biz Denizli Uğur Okulları olarak, eğitimde ki öncülüğümüze devam edeceğiz’dedi.

SEM.1

Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde, ebeveynler de etkin öğrenme için yapılan küçük oyunlara katılarak, katkı koydular. Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’ın da başından sonuna kadar dinlediği seminer, katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

SEM.3

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...