• Güncelleme: 14:10:46 - 3 Nisan 2024
  • Yayınlama: 13:55:29 - 3 Nisan 2024


Uğur Okulları öğrencileri, 2023-2024 Okul Sporları Boks İl Birinciliği Müsabakalarında genç kategorisinde gösterdikleri performansla 2 şampiyonluk kazanarak dikkatleri üzerlerine çekti.

Genç A kategorisinde yarışan Cemil Saldır Denizli birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu. Aynı şekilde, Genç B kategorisinde mücadele eden diğer uğurlu başarılı eldiven Mert Dayıbaşı da Denizli şampiyonu olarak ödüllendirildi.

Uğur'lu Genç Eldivenler Rakiplerine Göz Açtırmadı...
Uğur’lu Eldivenler Rakiplerine Göz Açtırmadı…

Bu başarıların, Uğur Okulları’nın spor alanındaki gücünü bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyen Denizli Uğur Okulları Kurucusu Ersan Köse, duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Öğrencilerimizin azimli çalışmaları ve hırslı performansları, onları zirveye taşıdı. Okul yönetimi olarak, öğrencilerimizi bu önemli başarılarından dolayı gururla tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuz, öğrencilerine sporun yanı sıra akademik başarılarında da destek olmayı ve onları en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçlıyor. Öğrencilerimizin spor alanındaki bu başarıları, bu hedefe ulaşmamızda önemli bir kilometre taşıdır. Uğur Okulları olarak, öğrencilerimizin sporda ve eğitimdeki başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir