• Güncelleme: 22:32:19 - 17 Mart 2024
  • Yayınlama: 21:59:50 - 17 Mart 2024

Samsun’da gerçekleştirilen Okul Sporları Karate Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Uğur Okulları‘nın başarılı sporcusu Süleyman Ege Ayhan, Türkiye ikincisi olarak hem Uğur Okulları Ailesi’ni hem de Denizli’yi de gururlandırdı. uğurlu

Genç Uğurlu sporcu Ayhan, mücadele dolu karşılaşmalarda gösterdiği performansla gümüş madalyanın sahibi oldu. Uğur Liseleri adına elde edilen bu önemli başarı, okulun spor alanındaki gücünü bir kez daha kanıtladı.

Süleyman Ege Ayhan, Samsun’da gerçekleşen şampiyonada Uğur Liseleri’nin bayrağını gururla taşıdı. Öğrencinin elde ettiği bu başarı, Denizli Uğur Okulları‘nın sporcu yetiştirme konusundaki başarısını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Uğur Okulları, her alanda olduğu gibi spor alanında da öğrencilerine destek olmaya ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Uğurlu Süleyman Ege Samsun'dan Türkiye 2. Olarak Döndü...
Uğurlu Süleyman Ege Samsun’dan Türkiye 2. Olarak Döndü…

Denizli Uğur Okulları olarak Süleyman Ege Ayhan’ı tebrik eden Uğur Okulları Kurucusu Ersan Köse, “Süleyman Ege başarılarıyla hem bizlere hem de Denizli’ye sevinç yaşatıyor. Öğrencimizin gösterdiği bu üstün performans, okulumuzun sporun verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Uğur Okulları olarak, geleceğin şampiyonlarına destek olmaya ve onları en iyi şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir