• Güncelleme: 13:27:07 - 23 Haziran 2020
  • Yayınlama: 13:27:07 - 23 Haziran 2020

Geçtiğimiz hafta Denizli’de göreve başlayan Vali Ali Fuat Atik, basın mensupları ile bir araya geldi. Polisevi’ndeki kahvaltıda gazetecileri ağırlayan Vali Atik, ayrım yapmayan, ayrıştırmayan bir yönetim zihniyeti ile görev yapacağını belirtip, vatandaşlarla iç içe olmayı sevdiğini dile getirdi.

17 Haziran 2020’de göreve başlayan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, basın mensupları ile Polisevi’nde bir araya geldi. İlk kez Denizli’ye geldiği söyleyen Atik, “Temiz bir şehre geldim ve sıcak kanlı insanlarla karşılaştım. Denizli’nin adını hep duyuyorduk, atamamız vesile oldu” dedi.

SIFATIM EN SON SIRADA
Kendisinden bahseden ve sıfatının en son sırada olduğunu söyleyen Vali Atik, “Ben Allah’ın bir kuluyum. Anne ve babamın çocuğuyum. Eşimin kocası, çocuklarımızın babasıyım. Valilik sıfatım tüm bunların arkasında gelir. Ben kendi gibi davranmayı, vatandaşlarla iç içe olmayı seven birisiyim. Bulunduğumuz makamdan elbet bir gün ayrılıp insanların arasına gireceğiz. Sokakta tavla oynayanla oturur tavla da oynarım, eve gittiğimde de kot pantolonumu giyer, dışarı çıkarım” sözleriyle kendini anlattı.

sifre 2
VALİ ATİK BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ, KENDİNİ ANLATTI… 3

ÖZGÜRLÜKLER ÖNEMLİ
Konuşmasının devamında kişisel özgürlüklere önem verdiğine değinen Vali Ali Fuat Atik, “Kişinin siyasi görüşü, inancı ve farklı düşünceleri vardır. Bunlar onun özgürlük alanlarıdır. O alana yaklaşılması ve girilmesi beni çok rahatsız eder. Vali olarak benim görevim işleyişin düzgün çalışmasını sağlamak” diye konuştu.

ORKESTRA ŞEFİ
Diğer taraftan, Denizli’ye geldikten hemen sonra kent ile ilgili bilgi almaya başladığını ve en fazla ulaşımla ilgili bir sorunun yaşandığını dile getiren Denizli Valisi Ali Fuat Atik, “Aydın-Denizli Otoyol İhalesi defalarca iptal edilmiş. Benim ayağım uğurludur, İnşallah 3 Ağustos’taki son olacak.  Benim buradaki görevim orkestra şefliği, durumu düzgün idare edebilmek ve soruna çözüm olabilmek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...